reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Anetka.. wiadomo, co może być przyczyną?? Nie ma szans na błąd pomiaru??
Co mówił lekarz?? Jakie rozwiązanie??
Przyczyn może być wiele począwszy od zespołu podkradania, przez zakażenie wewnatrzmaciczne, niewydolność łożyska na wadach genetycznych kończąc. Mam dostać sterydy i będą mnie obserwować, pewnie jakieś dodatkowe badania zleca. Eh. Zobaczymy

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Witajcie dziewczynki ,
Życzę Wam aby Wasz dzień był lepszy od mojego.
Dzwoniła Pani embriolog mój jedyny zarodek zaczął się dzielić ale bardzo słabo...
Zapytałam ja jaką mam szanse na sukces ? Odpowiedz: bardzo małą... To 4 doba :( ale nadal obserwują....
A więc jedna procedura poszła się .... A ja nie dość że nie mam transferu to jeszcze zero zamrożonych zarodków i zero zamrożonych komórek...
A od lekarza usłyszałam : tak się zdarza...proszę się nie zrażać...
Niech mnie ktoś dobije...
może jeszcze ruszy, szansa mała ale jeszcze jest, trzeba wierzyć do końca.

Dziewczyny już jestem po punkcji leżę w szpitalu i odpoczywam :) właśnie dostałam informację że pobrali 12 ale wszystkie nie są dobre więc zobaczymy jak to bedzie.. A ja potrzebuje tej mojej magicznej jednej :(
No to odpoczywaj a my trzymamy kciuki[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Witajcie dziewczynki ,
Życzę Wam aby Wasz dzień był lepszy od mojego.
Dzwoniła Pani embriolog mój jedyny zarodek zaczął się dzielić ale bardzo słabo...
Zapytałam ja jaką mam szanse na sukces ? Odpowiedz: bardzo małą... To 4 doba :( ale nadal obserwują....
A więc jedna procedura poszła się .... A ja nie dość że nie mam transferu to jeszcze zero zamrożonych zarodków i zero zamrożonych komórek...
A od lekarza usłyszałam : tak się zdarza...proszę się nie zrażać...
Niech mnie ktoś dobije...
Puki sie dzieli szansa jest. Trzymam mocno kciuki.

Hej dziewczyny. Przygotowuje sie do kriotranferu. Od 8 dni biore estrofen. Dzisiaj zauwazylam krew na papierze toaletowym. Czy zdazyly Wam sie plamienia przy braniu estrofemu?
Mi tak, ustały jak zaczęłam brać progesteron - schizowałam, że pewnie przerośnięte endo i nic z tego ale jak na razie beta pozytywna :D Będzie dobrze! :)

reklama
Do góry