reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny po prostu myślałam że mnie ch** strzeli właśnie moja zajebista siostra cioteczna oznajmiła mi ze jest w ciąży a wiedziała że nam sie nie udało i się zastanawiam po jakiego walą mi o tym pisała no po prostu takiego płacz u nigdy w życiu nie widział mój M tak mnie to zabolało ze kupiłam sobie setkę kolorowej i ja popijam a najgorsze jest to ze ona jak sie starała to normalnie piwo piła nie oszzedzala się i za pierwszym razem się udało naturalnie no nie mogę tego pojąć
Kochana niestety w glowach osob ktorym wychodzi naturalnie nie miesci sie co przezywasz i nie wiedza jaki to bol uslyszec w sumie dobra wiadomosc ale niestety nie dotyczca ciebie. Nie raz juz mialam taka przyjemnosc uslyszec takie super a dla mnie niekoniecznie nowiny. W pewnym momecie powiedzialam znajomym i rodzinie zeby oszczedzili mi takich newsow. Po 2 nieudanych ivf nawet poprosilam zeby nikt przy skladaniu swiatecznych zyczen nie zyczyl mi ciazy bo to juz u mnie powodowalo placz

reklama
No właśnie synek od tygodnia nie przybrał na wadze. Jutro mam się stawić do szpitala, dostanę sterydy na rozwój plucek i zobaczymy co dalej. Tydzień temu Piotruś ważył 1700 a Ola 2100, dzisiaj Piotruś dalej 1700 a Oka 2400. Płakać mi się chce, znowu czuje bezsilność bo nie mogę pomóc swojemu dziecku [emoji22]
Na szczęście przepływy u obojga są ok

[emoji127] 28.10.2017

Anetka.. wiadomo, co może być przyczyną?? Nie ma szans na błąd pomiaru??
Co mówił lekarz?? Jakie rozwiązanie??

Ta... Ja....
Wpierdzieliłam od wczoraj pół czekolady i to nie byle jakiej bo wielkiej Milki Choco Jelly (ciii, nie mówicie mojemu mężowi, bo to jego była, dostał pod choinkę i zmelinował u moich rodziców cobym jej nie dorwała :D:D:D )

Ale wątek założę :)
OD gwiazdki trzymal haha dobry jest. To chyba ty musisz byc slodyczowy potworek skoro az do rodzicow wywiozl :)

Ja tez znam 2 takie super anegdotki.

Koleżanki (mocno kościelna) córka tez 3 latka co chwile biegają do kościoła, kiedyś pojechałam z nimi do urzędu po paszport a tam takie duże drzwi drewniane jak do kościoła, a mała nagle w krzyk:
- O nie! Tylko nie do Bozi [emoji3][emoji23]

Innej koleżanki syn (mniej kościelna), podczas mszy taka cisza a on na cały kościół:
- Mamo co tak cicho siedzisz? PEWNIE SIE ZESRAŁAŚ.

Podobno nawet ksiądz płakał ze śmiechu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To znajomemu urodziły się bliźniaczki. I każdemu opowiada, że urodziły mu się córki i w sumie w domu ma 5 bab i pies tez suka. Pewnego dnia idzie z córką (5lat) i spotyka znajomego i znów opowiada, że urodziły mu się bliźniaczki. Na to Zuza "też suki" [emoji23]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie synek od tygodnia nie przybrał na wadze. Jutro mam się stawić do szpitala, dostanę sterydy na rozwój plucek i zobaczymy co dalej. Tydzień temu Piotruś ważył 1700 a Ola 2100, dzisiaj Piotruś dalej 1700 a Oka 2400. Płakać mi się chce, znowu czuje bezsilność bo nie mogę pomóc swojemu dziecku [emoji22]
Na szczęście przepływy u obojga są ok

[emoji127] 28.10.2017
Nie denerwuj sie napewno wszystko bedzie dobrze. Teraz juz nic nie mozesz zrobic, sluchaj lekarzy i Badz spokojna....wiem wiem latwo sie mowi. Wczoraj wlasnie czytalam artykul na fb o blizniakach z polnej w poznaniu i dziewczynka urodzila sie z masa 3100 a chłopak 2200 u zdrowe dzieciaczki. Trzymam kciuki za wasza trojeczke [emoji110][emoji5]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

To znajomemu urodziły się bliźniaczki. I każdemu opowiada, że urodziły mu się córki i w sumie w domu ma 5 bab i pies tez suka. Pewnego dnia idzie z córką (5lat) i spotyka znajomego i znów opowiada, że urodziły mu się bliźniaczki. Na to Zuza "też suki" [emoji23]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Świetne, łzy w oczach - dzieciaki są bezbłędne [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Przygotowuje sie do kriotranferu. Od 8 dni biore estrofen. Dzisiaj zauwazylam krew na papierze toaletowym. Czy zdazyly Wam sie plamienia przy braniu estrofemu?

reklama
Hej dziewczyny. Przygotowuje sie do kriotranferu. Od 8 dni biore estrofen. Dzisiaj zauwazylam krew na papierze toaletowym. Czy zdazyly Wam sie plamienia przy braniu estrofemu?
Witaj Hope, dawno cię tu nie było :)

Ja ze swojej strony nie miałam żadnych plamień przy estrofemie, może inne dziewczyny coś powiedzą??

Do góry