reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny po prostu myślałam że mnie ch** strzeli właśnie moja zajebista siostra cioteczna oznajmiła mi ze jest w ciąży a wiedziała że nam sie nie udało i się zastanawiam po jakiego walą mi o tym pisała no po prostu takiego płacz u nigdy w życiu nie widział mój M tak mnie to zabolało ze kupiłam sobie setkę kolorowej i ja popijam a najgorsze jest to ze ona jak sie starała to normalnie piwo piła nie oszzedzala się i za pierwszym razem się udało naturalnie no nie mogę tego pojąć
Kochana niestety w glowach osob ktorym wychodzi naturalnie nie miesci sie co przezywasz i nie wiedza jaki to bol uslyszec w sumie dobra wiadomosc ale niestety nie dotyczca ciebie. Nie raz juz mialam taka przyjemnosc uslyszec takie super a dla mnie niekoniecznie nowiny. W pewnym momecie powiedzialam znajomym i rodzinie zeby oszczedzili mi takich newsow. Po 2 nieudanych ivf nawet poprosilam zeby nikt przy skladaniu swiatecznych zyczen nie zyczyl mi ciazy bo to juz u mnie powodowalo placz

reklama
No właśnie synek od tygodnia nie przybrał na wadze. Jutro mam się stawić do szpitala, dostanę sterydy na rozwój plucek i zobaczymy co dalej. Tydzień temu Piotruś ważył 1700 a Ola 2100, dzisiaj Piotruś dalej 1700 a Oka 2400. Płakać mi się chce, znowu czuje bezsilność bo nie mogę pomóc swojemu dziecku [emoji22]
Na szczęście przepływy u obojga są ok

[emoji127] 28.10.2017

Anetka.. wiadomo, co może być przyczyną?? Nie ma szans na błąd pomiaru??
Co mówił lekarz?? Jakie rozwiązanie??

Ta... Ja....
Wpierdzieliłam od wczoraj pół czekolady i to nie byle jakiej bo wielkiej Milki Choco Jelly (ciii, nie mówicie mojemu mężowi, bo to jego była, dostał pod choinkę i zmelinował u moich rodziców cobym jej nie dorwała :D:D:D )

Ale wątek założę :)
OD gwiazdki trzymal haha dobry jest. To chyba ty musisz byc slodyczowy potworek skoro az do rodzicow wywiozl :)

Ja tez znam 2 takie super anegdotki.

Koleżanki (mocno kościelna) córka tez 3 latka co chwile biegają do kościoła, kiedyś pojechałam z nimi do urzędu po paszport a tam takie duże drzwi drewniane jak do kościoła, a mała nagle w krzyk:
- O nie! Tylko nie do Bozi [emoji3][emoji23]

Innej koleżanki syn (mniej kościelna), podczas mszy taka cisza a on na cały kościół:
- Mamo co tak cicho siedzisz? PEWNIE SIE ZESRAŁAŚ.

Podobno nawet ksiądz płakał ze śmiechu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To znajomemu urodziły się bliźniaczki. I każdemu opowiada, że urodziły mu się córki i w sumie w domu ma 5 bab i pies tez suka. Pewnego dnia idzie z córką (5lat) i spotyka znajomego i znów opowiada, że urodziły mu się bliźniaczki. Na to Zuza "też suki" [emoji23]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie synek od tygodnia nie przybrał na wadze. Jutro mam się stawić do szpitala, dostanę sterydy na rozwój plucek i zobaczymy co dalej. Tydzień temu Piotruś ważył 1700 a Ola 2100, dzisiaj Piotruś dalej 1700 a Oka 2400. Płakać mi się chce, znowu czuje bezsilność bo nie mogę pomóc swojemu dziecku [emoji22]
Na szczęście przepływy u obojga są ok

[emoji127] 28.10.2017
Nie denerwuj sie napewno wszystko bedzie dobrze. Teraz juz nic nie mozesz zrobic, sluchaj lekarzy i Badz spokojna....wiem wiem latwo sie mowi. Wczoraj wlasnie czytalam artykul na fb o blizniakach z polnej w poznaniu i dziewczynka urodzila sie z masa 3100 a chłopak 2200 u zdrowe dzieciaczki. Trzymam kciuki za wasza trojeczke [emoji110][emoji5]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

To znajomemu urodziły się bliźniaczki. I każdemu opowiada, że urodziły mu się córki i w sumie w domu ma 5 bab i pies tez suka. Pewnego dnia idzie z córką (5lat) i spotyka znajomego i znów opowiada, że urodziły mu się bliźniaczki. Na to Zuza "też suki" [emoji23]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Świetne, łzy w oczach - dzieciaki są bezbłędne [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Przygotowuje sie do kriotranferu. Od 8 dni biore estrofen. Dzisiaj zauwazylam krew na papierze toaletowym. Czy zdazyly Wam sie plamienia przy braniu estrofemu?

reklama
Hej dziewczyny. Przygotowuje sie do kriotranferu. Od 8 dni biore estrofen. Dzisiaj zauwazylam krew na papierze toaletowym. Czy zdazyly Wam sie plamienia przy braniu estrofemu?
Witaj Hope, dawno cię tu nie było :)

Ja ze swojej strony nie miałam żadnych plamień przy estrofemie, może inne dziewczyny coś powiedzą??

Do góry