reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kiedys chyba ja jakiesj czekoladzie widzialam napis NIE ZAWIERA ORZECHOW. moze zawierac sladowe ilosci glutenu, selera, orzechow:) albo na paczce orzechow: produkt moze zawietaz sladowe ilosci orzechow:laugh2:
Tak pisza jezeli w tej samej fabryce sa produkowane produkty ktoreczawieraja no. orzechy i producent musi dac taka informacje bo nawet w powietrzu moga sie unosic czasteczki alergenu a ludzie ktorzy maja bardzo silna reakcje alergiczna moga to poczuc.

A co u Was? Jak dzieciaczki? Rosna? Jeszcze troszke i bedziesz je tulic [emoji7]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie synek od tygodnia nie przybrał na wadze. Jutro mam się stawić do szpitala, dostanę sterydy na rozwój plucek i zobaczymy co dalej. Tydzień temu Piotruś ważył 1700 a Ola 2100, dzisiaj Piotruś dalej 1700 a Oka 2400. Płakać mi się chce, znowu czuje bezsilność bo nie mogę pomóc swojemu dziecku [emoji22]
Na szczęście przepływy u obojga są ok
Ledwo doczytałam do końca posikalam się ze śmiechu [emoji16]

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

[emoji127] 28.10.2017

U mnie @ się powoli rozkręca! A to oznacza, ze od jutra rozpoczynam antykoncepcję!!! :)

Wizyta u Lewego 22.09, godz 13. Anett, dużo wcześniej niż ty.. tak mnie Lewy zapisał. Wpisze się do kalendarza :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
ja też się wpiszę. Dawaj znaka po wizycie oczywiście - czy był znośny i jaki plan :)

No właśnie synek od tygodnia nie przybrał na wadze. Jutro mam się stawić do szpitala, dostanę sterydy na rozwój plucek i zobaczymy co dalej. Tydzień temu Piotruś ważył 1700 a Ola 2100, dzisiaj Piotruś dalej 1700 a Oka 2400. Płakać mi się chce, znowu czuje bezsilność bo nie mogę pomóc swojemu dziecku [emoji22]
Na szczęście przepływy u obojga są ok

[emoji127] 28.10.2017

Możesz pomóc...stosując się do zaleceń lekarzy, oni wiedzą co robić.
Głęboki wdech i spoookój, dużo spokoju.
Napewno Piotruś nadgoni ☺✊✊✊

Tak pisza jezeli w tej samej fabryce sa produkowane produkty ktoreczawieraja no. orzechy i producent musi dac taka informacje bo nawet w powietrzu moga sie unosic czasteczki alergenu a ludzie ktorzy maja bardzo silna reakcje alergiczna moga to poczuc.
Tak, dokladnie o to mi chodzilo jak pisalam o tym zabezpieczeniu producenta. Ale w tych przypadkach to tak smiesznie brzmi ze orzechy moga zawierac sladowe ilosci orzechow:) Spisz? :)

reklama
Do góry