Sylvia00
Fanka BB :)
Kochana bardzo cieszy mnie Twoje szczęście Gratulacje niech maleństwo mocno etyki się w mamusie :***
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana bardzo cieszy mnie Twoje szczęście Gratulacje niech maleństwo mocno etyki się w mamusie :***
Dziekuje Ci. Dobrze ze mowisz o tych wymazach. Poprosze o nie na miejscu.Kochans dadza Ci wykaz badan do zrobienia i mozesz u nich to zrobic bo maja dobre ceny w labolatoriun.ja bym na twoim miejscu zaczela lykac jakieś witaminy. Poszperaj na forum bo ja nie pamietam co bralam a mialam bardzo duza ilosc oocytiw povranych u nich. W innych klinikach w pierwszej stymulacji 15, 2 i 3 stymulacja 3 a u nich 30. Na pewno będziesz mususla zrobic cytologie, biocenoze pochwy, chlamydie, mycoplasme i uerolasme. Ale to już na miejscu sobie zrob i popris doktora przed usg zeby pobral Ci te wymazy bo.tam pobieraja lekarze
Oni maja swoja serie lekow i tez pewno Ci to poleca. Ja lykam fertiformule ona ma za zadanie ulatwienie implantacji zarodka ale z tej serii jest duzo rzeczy. Zapytaj dr Mercika ew co masz lykac. To bedzie wasze pierwsze podejscie prawda? Zastanow sie nad programami u nich. Js jestem w programie 2+1 ktorego koszt to 13.900 ale w ramach którego, w razie w, masz oplacone 3 procedury, a jeśli uda sie przy pierwszej procedurze to czesc kasy Ci zwracajaDziekuje Ci. Dobrze ze mowisz o tych wymazach. Poprosze o nie na miejscu.
Oprocz witamin prenatalnych lykam koenzym q10 i inne dziwne rzeczy z polecenia @bertha. Bo mam 3st emdometriozy i jest spora szansa ze przez to moje komorki jajowe beda kijowe...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie czytalam o tym i prawdopodobnie sie zdecydujemy na ta opcje 2+1.Oni maja swoja serie lekow i tez pewno Ci to poleca. Ja lykam fertiformule ona ma za zadanie ulatwienie implantacji zarodka ale z tej serii jest duzo rzeczy. Zapytaj dr Mercika ew co masz lykac. To bedzie wasze pierwsze podejscie prawda? Zastanow sie nad programami u nich. Js jestem w programie 2+1 ktorego koszt to 13.900 ale w ramach którego, w razie w, masz oplacone 3 procedury, a jeśli uda sie przy pierwszej procedurze to czesc kasy Ci zwracaja
mnie dopiero umowila na 20 dpt na szukanie pecherzyka, chcialam na poniefzialek sle powiedziala ze za wczesnie, wiec grzecznie czekamIle ile bede czekala 11wrzesnia bede na usg jak nic zlego sie wydarzy - powinno byc widac przynajmniej pecherzyk/i - musze memu lubemu zrobic prezent na rocznice
ja ide na usg, potwierdzic czy pecherzyki sa i czy tam gdzie powinny, betowalam w poprzednim tygodniu, ja juz 17dptA Ty do czego masz 3 dni ? Ja betuje w środę dlatego pytam czy będziemy w tym razem Nie do końca wszystko pamiętam
bedzie dobrze, trzymam kciuki.No właśnie nie dzwoniłam...lekarz nic nie mówił żeby dzwonić.. tylko ze widzimy sie w poniedziałek na transferze. będę trzymać mocno i nie wypuszcze..... hihi :-) mam nadzieję ze choc połowa sie zaplodnila....
Tak potwierdzam w macierzyństwie w Krakowie robią zabieg co biorą kawałek nie działającego jajnika po Uszatka go i wstrzepiane nie wiem jak to dokładnie przebiega zabieg. Wiem jedynie ze to tylko w Krakowie robiaTo nie slyszalam ze tak mozna - ani z jajkami ani z plemnikami
To z jajnikami to chyba u mnie w macierzynstwie - z tego co czytalam na str to pobieraja kawalek tkanki z jajnika, w labo go jakos reaktywuja i wszczepiaja zmow na swoje miejsce a potem mozna stymulowac jak normalnie. @adansonia kiedys chyba to obczajala i to ponoc 20tysi kosztuje.
5 podejście i piąta stymulacja5 podejscie znaczy sie 5 stymulacja??
Z magicznych cukierkow to tylko relanium, nospe, wit d, magne b6, ovarin. Estrofen, plastry oesclim, 3rodzaje progesteronu (dupek, lutinus i crinone), w zyle nic nie bylo tylko 4 dni przed transferem accofil domacicznie i po transferze co 3 dni podskornie a i po relanium wcale spokojniejsza nie bylamSuuuperrr piękny wynik gratulacje
A przypomnij mi proszę jakie bierzesz magiczne cukireczki? I czy brałaś coś w żyłe
Te pięcio dniowe zarodki są chyba lepsze co pozytywna beta, to ostatnio z blastek