reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochans dadza Ci wykaz badan do zrobienia i mozesz u nich to zrobic bo maja dobre ceny w labolatoriun.ja bym na twoim miejscu zaczela lykac jakieś witaminy. Poszperaj na forum bo ja nie pamietam co bralam a mialam bardzo duza ilosc oocytiw povranych u nich. W innych klinikach w pierwszej stymulacji 15, 2 i 3 stymulacja 3 a u nich 30. Na pewno będziesz mususla zrobic cytologie, biocenoze pochwy, chlamydie, mycoplasme i uerolasme. Ale to już na miejscu sobie zrob i popris doktora przed usg zeby pobral Ci te wymazy bo.tam pobieraja lekarze
Dziekuje Ci. Dobrze ze mowisz o tych wymazach. Poprosze o nie na miejscu.
Oprocz witamin prenatalnych lykam koenzym q10 i inne dziwne rzeczy z polecenia @bertha. Bo mam 3st emdometriozy i jest spora szansa ze przez to moje komorki jajowe beda kijowe...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje Ci. Dobrze ze mowisz o tych wymazach. Poprosze o nie na miejscu.
Oprocz witamin prenatalnych lykam koenzym q10 i inne dziwne rzeczy z polecenia @bertha. Bo mam 3st emdometriozy i jest spora szansa ze przez to moje komorki jajowe beda kijowe...

Oni maja swoja serie lekow i tez pewno Ci to poleca. Ja lykam fertiformule ona ma za zadanie ulatwienie implantacji zarodka ale z tej serii jest duzo rzeczy. Zapytaj dr Mercika ew co masz lykac. To bedzie wasze pierwsze podejscie prawda? Zastanow sie nad programami u nich. Js jestem w programie 2+1 ktorego koszt to 13.900 ale w ramach którego, w razie w, masz oplacone 3 procedury, a jeśli uda sie przy pierwszej procedurze to czesc kasy Ci zwracaja

Oni maja swoja serie lekow i tez pewno Ci to poleca. Ja lykam fertiformule ona ma za zadanie ulatwienie implantacji zarodka ale z tej serii jest duzo rzeczy. Zapytaj dr Mercika ew co masz lykac. To bedzie wasze pierwsze podejscie prawda? Zastanow sie nad programami u nich. Js jestem w programie 2+1 ktorego koszt to 13.900 ale w ramach którego, w razie w, masz oplacone 3 procedury, a jeśli uda sie przy pierwszej procedurze to czesc kasy Ci zwracaja
Wlasnie czytalam o tym i prawdopodobnie sie zdecydujemy na ta opcje 2+1.
Tak to bedzie moje pierwsze podejscie. W ogole moj pierwszy kontakt z klinika nieplodnosci.
Ciezko mi o tym w ogole pisac, bo jakos to do mnie nie dociera. Czuje sie otepiala, jakby sprawa nie dotyczyla mnie.

Ile ile bede czekala:) 11wrzesnia bede na usg jak nic zlego sie wydarzy - powinno byc widac przynajmniej pecherzyk/i - musze memu lubemu zrobic prezent na rocznice:)
mnie dopiero umowila na 20 dpt na szukanie pecherzyka, chcialam na poniefzialek sle powiedziala ze za wczesnie, wiec grzecznie czekam :)

To nie slyszalam ze tak mozna - ani z jajkami ani z plemnikami:)
To z jajnikami to chyba u mnie w macierzynstwie - z tego co czytalam na str to pobieraja kawalek tkanki z jajnika, w labo go jakos reaktywuja i wszczepiaja zmow na swoje miejsce a potem mozna stymulowac jak normalnie. @adansonia kiedys chyba to obczajala i to ponoc 20tysi kosztuje.
Tak potwierdzam w macierzyństwie w Krakowie robią zabieg co biorą kawałek nie działającego jajnika po Uszatka go i wstrzepiane nie wiem jak to dokładnie przebiega zabieg. Wiem jedynie ze to tylko w Krakowie robia

reklama
Suuuperrr piękny wynik gratulacje :rofl::rofl:
A przypomnij mi proszę jakie bierzesz magiczne cukireczki? I czy brałaś coś w żyłe:rolleyes:
Te pięcio dniowe zarodki są chyba lepsze co pozytywna beta, to ostatnio z blastek
Z magicznych cukierkow to tylko relanium, nospe, wit d, magne b6, ovarin. Estrofen, plastry oesclim, 3rodzaje progesteronu (dupek, lutinus i crinone), w zyle nic nie bylo tylko 4 dni przed transferem accofil domacicznie i po transferze co 3 dni podskornie :) a i po relanium wcale spokojniejsza nie bylam:p

Do góry