reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny A ja sie juz zaczynam stresować.. . Jutro moj wielki dzień.. przytule kropeczka... ciekawe jak tam moje kropczeki sie czują ile zostało.. . Ehh... @dżoasia naprawdę bardzo sie cieszę.. .wielkie gratulacje jupi
Nie denerwuj sie, stres w niczym nie pomoze, a wrecz przeciwnie.

Trzymam kciuki za jutro. Wpisz sie w kalendarz (jesli cie tam jeszcze nie ma) to jutro napiszemy ci kilka milych slow z ranca :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha a co niby robie od tygodnia:laugh2:
Dziewczyny dziekuje za wszystkie kciuki i modlitwy, jutro ide normalnie tak jak mialam w planach i potem w srode powtarzam przyrost bo tak mam zaplanowany urlop :) wiec prosze o wiecej!!
Bedziemy trzymac przez nastepne 9miesiecy :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

mnie dopiero umowila na 20 dpt na szukanie pecherzyka, chcialam na poniefzialek sle powiedziala ze za wczesnie, wiec grzecznie czekam :)
pęcherzyk podobno widać jak beta jest na poziomie ok 1000 więc u Ciebie obstawiam, że już będzie widać Maleństwa :) Na serduszka pewnie wcześnie ale bobaski może już pomachają do Mamci:D

@dżoasia a czy czułaś że jesteś w ciąży? Jakieś objawy ?
byłam święcie przekonana, że transfer był za późno i szczerze mówiąc fiksowałam wieczorami... nawet podwójne relanium nie pomagało, ryczałam co wieczór do poduszki, chociaż tu na forum tego aż tak nie pokazywałam bo już i tak ostatnio dość się onarzekałam:p a tak szczerze to cały czas boli mnie brzuch tak mocno okresowo ale nie brałam tego za dobry objaw bo już z tydzień przed transferem mnie tak bolał. Jedyna myśl która dodawała mi nadziei to to, że w 2dpt bolały mnie tak bardzo plecy w krzyżu. A i wczoraj jak pisałaś o tym plamieniu to Ci pisałam, że u mnie biel vizira a godzine później miałam dość dużo takiego paskudnie brązowego śluzu i trochę krwi... żebyś ty mnie wtedy widziała!!!
To w sumie dlatego pojechałam dziś na tą betę.
A ty się nie doszukuj tylko idź jutro spokojnie!!! Nie mów nic swojemu mężowi, w środę sprawdzisz przyrost i będziesz miała "pewniaka"

byłam święcie przekonana, że transfer był za późno i szczerze mówiąc fiksowałam wieczorami... nawet podwójne relanium nie pomagało, ryczałam co wieczór do poduszki, chociaż tu na forum tego aż tak nie pokazywałam bo już i tak ostatnio dość się onarzekałam:p a tak szczerze to cały czas boli mnie brzuch tak mocno okresowo ale nie brałam tego za dobry objaw bo już z tydzień przed transferem mnie tak bolał. Jedyna myśl która dodawała mi nadziei to to, że w 2dpt bolały mnie tak bardzo plecy w krzyżu. A i wczoraj jak pisałaś o tym plamieniu to Ci pisałam, że u mnie biel vizira a godzine później miałam dość dużo takiego paskudnie brązowego śluzu i trochę krwi... żebyś ty mnie wtedy widziała!!!
To w sumie dlatego pojechałam dziś na tą betę.
A ty się nie doszukuj tylko idź jutro spokojnie!!! Nie mów nic swojemu mężowi, w środę sprawdzisz przyrost i będziesz miała "pewniaka"
Objawy podobne jak u mnie[emoji106]

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
Do góry