gooossia17
Fanka BB :)
Gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje
Suuuperrr piękny wynik gratulacje
Wdpaniale. Gratulacje[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji11] [emoji11] [emoji11] [emoji11] [emoji11]
No pieknie!!![emoji3] tak sie ciesze jak kolejnej sie udaje, teraz za piekne przyrosty [emoji110][emoji4][emoji110]
Kochans dadza Ci wykaz badan do zrobienia i mozesz u nich to zrobic bo maja dobre ceny w labolatoriun.ja bym na twoim miejscu zaczela lykac jakieś witaminy. Poszperaj na forum bo ja nie pamietam co bralam a mialam bardzo duza ilosc oocytiw povranych u nich. W innych klinikach w pierwszej stymulacji 15, 2 i 3 stymulacja 3 a u nich 30. Na pewno będziesz mususla zrobic cytologie, biocenoze pochwy, chlamydie, mycoplasme i uerolasme. Ale to już na miejscu sobie zrob i popris doktora przed usg zeby pobral Ci te wymazy bo.tam pobieraja lekarze@dżoasia moje gratulacje.
Sledze Wasz watek odkad ostatni raz tu pisalam.
Drugi lekarz potwierdzil, ze w moim przypadku najlepsze bedzie in vitro. Przeplakalam juz swoje, przetrawilam. Teraz chce jak najbardziej zwiekszyc swoje szanse. Jestem z Krakowa, ale za Waszym poleceniem zapisalam sie na 14 wrzesnia do dr Mercika w Gyncentrum.
Czy dziewczyny, ktore sie tam lecza maja jakies rady jakie badania moge zrobic przed wizyta, aby przyspieszyc caly proces? Z moja endometrioza nie mam za duzo czasu. Kazdy miesiac to pogorszenie mojego stanu.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom