Agnieś191
Fanka BB :)
Aaa to superja ide na usg, potwierdzic czy pecherzyki sa i czy tam gdzie powinny, betowalam w poprzednim tygodniu, ja juz 17dpt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa to superja ide na usg, potwierdzic czy pecherzyki sa i czy tam gdzie powinny, betowalam w poprzednim tygodniu, ja juz 17dpt
TYLKO[emoji23]Z magicznych cukierkow to tylko relanium, nospe, wit d, magne b6, ovarin. Estrofen, plastry oesclim, 3rodzaje progesteronu (dupek, lutinus i crinone), w zyle nic nie bylo tylko 4 dni przed transferem accofil domacicznie i po transferze co 3 dni podskornie a i po relanium wcale spokojniejsza nie bylam
Jej gratulacje jak na 6dzien to piekny wynik. Trzymam kciuki za piekny przyrost i bliźniaki[emoji7] [emoji110] [emoji4] [emoji1]
Dla kazdej z nas kochana ciężko jest sie z tyn pogodzicWlasnie czytalam o tym i prawdopodobnie sie zdecydujemy na ta opcje 2+1.
Tak to bedzie moje pierwsze podejscie. W ogole moj pierwszy kontakt z klinika nieplodnosci.
Ciezko mi o tym w ogole pisac, bo jakos to do mnie nie dociera. Czuje sie otepiala, jakby sprawa nie dotyczyla mnie.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jesli tylko chcecie moge zalozyc nowy watek jak wroce do domu. Chyba ze juz zalozylescieBrzmi pysznie ale nie przelkne kurczaka...
a moze otworzmy nowy watek kulinarny?
Ale jestes w goracek wodzie kapana :dDzis 6dpt... za ok 3 godz...
Wow. 6dpt. Moze 2???