reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ja znowu przez chwilę krwawilam. Tak bardziej na brązowo ale sporo.
Pytanie do tych które miały krwiaka, czy też tak miałyście? nie jadę do szpitala bo mam te same leki w domu
Ja wczoraj po badaniu USG mialam chwilowe krwawienie bo ginek mi włożyła paluszka do środka bo mówie że moj sluz ma dziwny kolor i chciała sprawdzić i po badaniu USG wyciągla przyrząd:) i byla krew ja mowie Ooo krew a ona no to co :) hehe i pozniej jeszcze chwilke poleciało mi i koniec.Nie panikuj spokojnie ja sie pytalam wczoraj ginek o krwawienie to mowila ze mam obserowwac bo jak jest tego nie duzo to ok a brazwoy mowi ze to nic takiego obserwuj poprostu ja tak mam czasem brazowe na papierze po WC jak siusiam i sie podcieram.

reklama
Ja wczoraj po badaniu USG mialam chwilowe krwawienie bo ginek mi włożyła paluszka do środka bo mówie że moj sluz ma dziwny kolor i chciała sprawdzić i po badaniu USG wyciągla przyrząd:) i byla krew ja mowie Ooo krew a ona no to co :) hehe i pozniej jeszcze chwilke poleciało mi i koniec.Nie panikuj spokojnie ja sie pytalam wczoraj ginek o krwawienie to mowila ze mam obserowwac bo jak jest tego nie duzo to ok a brazwoy mowi ze to nic takiego obserwuj poprostu ja tak mam czasem brazowe na papierze po WC jak siusiam i sie podcieram.
Mój lekarz na urlopie i wizytę mam dopiero 19.09 już byli tak dobrze po wyjściu ze szpitala a dzisiaj znowu. Mam nadzieję ze to ten krwiak sie oczyszcza

Mój lekarz na urlopie i wizytę mam dopiero 19.09 już byli tak dobrze po wyjściu ze szpitala a dzisiaj znowu. Mam nadzieję ze to ten krwiak sie oczyszcza
Spokojnie nie panikuj, ja mam prawie codziennie troszkę brazowego sluzu na papierze, obserwuj po prostu leki bierz i będzie dobrze :)

Dziewczyny ja znowu przez chwilę krwawilam. Tak bardziej na brązowo ale sporo.
Pytanie do tych które miały krwiaka, czy też tak miałyście? nie jadę do szpitala bo mam te same leki w domu
Jak miesiąc nie plamisz to można się spodziewać spokoju. A tak to pewnie nadal sie oczyszcza....

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Ojej... biedna... a wiadomo co sie u nich dzieje? Immunologia...?
A wgl girls na pewno slyszalyscie o czyms takim jak kobieta moze miec np dziewczynke ale nie chlopca i na odwrot... u mnie w rodzinie od strony taty (a bylo ich 11braci) mamy takie 2 przypadki - 1 to moja kuzynka a 2 to zona wujka - teoretycznie genami nie zwiazana z nasza rodzina. Obie nie moga donosic chlopcow (juz po 2 poronienia) ale dziewczynki maja po 2. Sadzac ze moj ojciec mial 10braci to smiem domniemac ze babcia mogla miec problem z dziewczynkami choc nigdy nie bylo takiego tematu zeby poronila...
Czy ktoras z was wie o co kaman w takich przypadkach? To jest jakos genetycznie uwarunkowane czy o co cho???

Ja też słyszałam o takiej przypadłości, że można mieć tylko dzieci konkretnej płci. Znam przypadek , że para mogła mieć tylko chłopców bo organizm odrzucal dziewczynki.

To chyba bardziej taka mlodziezowka. Lubie mlodziezowki, ta nawet zaczelam czytam ale jakos zrezygnowalam. Moze wroce do niej. Dobrze psmietam ze glowna bohaterka miala na imie Magdalena?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny polecam Bondy serie " cztery żywioły Szszy Zauskiej" właśnie skończyłam 3 cześć na czwarta trzeba poczekać do przyszłego roku i zabieram się za Mayera. Fajna jest seria " Gildia Magów" jak ktoś lubi fantazy

A wgl girls na pewno slyszalyscie o czyms takim jak kobieta moze miec np dziewczynke ale nie chlopca i na odwrot... u mnie w rodzinie od strony taty (a bylo ich 11braci) mamy takie 2 przypadki - 1 to moja kuzynka a 2 to zona wujka - teoretycznie genami nie zwiazana z nasza rodzina. Obie nie moga donosic chlopcow (juz po 2 poronienia) ale dziewczynki maja po 2. Sadzac ze moj ojciec mial 10braci to smiem domniemac ze babcia mogla miec problem z dziewczynkami choc nigdy nie bylo takiego tematu zeby poronila...
Czy ktoras z was wie o co kaman w takich przypadkach? To jest jakos genetycznie uwarunkowane czy o co cho???
Łoooo to liczna rodzinka. Niby się mówi że jak jest forma na pustak to cegła nie wyjdzie -taki żart ale bardzo ciekawe mój dziadek próbował do 3 razy mieć syna a ma 3 córki

reklama

Mojej przyjaciolki mama mogla miec tylko corki, ale wszytskie jej corki (3) maja synow, wiec dziedziczne to chyba nie jest...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry