reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny, dawno nic nie pisałam, ale czytam Was codziennie. Miałam w sierpniu startować do crio, ale niestety po dziś dzień nie zjawił się okres. Ostatni był na początku lipca. Zrobiłam ze trzy testy, ale niestety cud się nie zdarzył. W końcu wkurzyłam się i zaczęłam brać duphaston na wywołanie. Tylko teraz mam pytanie do dziewczyn, które go stosowały właśnie w tym celu. Ile dni powinno się brać? Co mi chodzi po głowie, że pięć, ale pewna nie jestem. Mam nadzieję, że wrzesień będzie dla mnie szczęśliwy. Trzymam kciuki za Ciebie dżoasia, jak mniemam moja imienniczko :) Twoje posty wywołują uśmiech na mej twarzy. A tu taki obrazek dla Ciebie. Nie mogłam się powstrzymać :)Zobacz załącznik 820775
Jedź na betę w poniedziałek, po co masz się stresować jak wynik będzie nie taki jak byś chciała. Pozdrawiam dziewczyny serdecznie !!
Haha dziekuje! Obrazeczek trafiony w punkt!!!
Kobietki codziennie i wy wywolujecie usmiech na mojej twarzy, dziekuje Wam za cudowny doping, nie sadzilam, ze znajde tu az taaaakie wsparcie!!! Przeciez ja sie wam wszystkim nie bede umiala odwdzieczyc:p
Jasani kochana, brak okresu przez 2 miesiace to raczej nic dobrego - bylas w miedzyczasie na jakiejs wizycie? Dupka powinno sie brac 7 lub 10 dni 2x1 :)

reklama
Haha dziekuje! Obrazeczek trafiony w punkt!!!
Kobietki codziennie i wy wywolujecie usmiech na mojej twarzy, dziekuje Wam za cudowny doping, nie sadzilam, ze znajde tu az taaaakie wsparcie!!! Przeciez ja sie wam wszystkim nie bede umiala odwdzieczyc:p
Jasani kochana, brak okresu przez 2 miesiace to raczej nic dobrego - bylas w miedzyczasie na jakiejs wizycie? Dupka powinno sie brac 7 lub 10 dni 2x1 :)
No własnie na wizycie nie byłam. Urlop, w między czasie problemy z inną częścią mojego ciała i tak wyszło. Ale akurat u mnie to nie jakiś poważny powód do niepokoju. Też mam PCO i u mnie to norma. Ok, w takim razie będę go brać trochę dłużej niż zamierzałam.

A na wywołanie nic nie dostałaś?
Myślałam że @ będzie zaraz po zabiegu :(

Miesiączka zwykle jest 4-6 tyg po zabiegu, jest to zależne także od poziomu bhcg w Twoim organizmie a u mnie juz prawie nic nie było.
Dr Nic mi nie przepisał bo pewnie myślał,ze zaraz dostanę, w przyszłym tyg wybiorę sie do swojego gin jeśli @ dalej nie bedzie. A pierwsza miesiączkę miałam raczej skąpą wiec chyba teraz wszystko chce nadrobic( prawie pół roku [emoji15]) i kumuluje [emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Do góry