dżoasia
Fanka BB :)
Haha dziekuje! Obrazeczek trafiony w punkt!!!Cześć dziewczyny, dawno nic nie pisałam, ale czytam Was codziennie. Miałam w sierpniu startować do crio, ale niestety po dziś dzień nie zjawił się okres. Ostatni był na początku lipca. Zrobiłam ze trzy testy, ale niestety cud się nie zdarzył. W końcu wkurzyłam się i zaczęłam brać duphaston na wywołanie. Tylko teraz mam pytanie do dziewczyn, które go stosowały właśnie w tym celu. Ile dni powinno się brać? Co mi chodzi po głowie, że pięć, ale pewna nie jestem. Mam nadzieję, że wrzesień będzie dla mnie szczęśliwy. Trzymam kciuki za Ciebie dżoasia, jak mniemam moja imienniczko Twoje posty wywołują uśmiech na mej twarzy. A tu taki obrazek dla Ciebie. Nie mogłam się powstrzymać Zobacz załącznik 820775
Jedź na betę w poniedziałek, po co masz się stresować jak wynik będzie nie taki jak byś chciała. Pozdrawiam dziewczyny serdecznie !!
Kobietki codziennie i wy wywolujecie usmiech na mojej twarzy, dziekuje Wam za cudowny doping, nie sadzilam, ze znajde tu az taaaakie wsparcie!!! Przeciez ja sie wam wszystkim nie bede umiala odwdzieczyc
Jasani kochana, brak okresu przez 2 miesiace to raczej nic dobrego - bylas w miedzyczasie na jakiejs wizycie? Dupka powinno sie brac 7 lub 10 dni 2x1