dżoasia
Fanka BB :)
Haha to tezGreya lepiej nie bo się po nim sexu bardzo chce a 5 razy dziennie kropkom może się nie spodobać
Jak sie dzis czujesz kochana? Jestes juz w domu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha to tezGreya lepiej nie bo się po nim sexu bardzo chce a 5 razy dziennie kropkom może się nie spodobać
Bo ja to robie w tajemnicy przed wamiA gdzie wpis w kalendarzu???
Paskudy przebrzydłe - wpisujcie się
Tia, dlatego tu tyle o tym dyskutujemy, żeby w tajemnicy wszystko zachowaćBo ja to robie w tajemnicy przed wami
Dziewczyny jak chcecie czyms sie zajac to.polecam serie "Millenium" Stieg Larsson to sa 3 czesci i czwarta czesc "co nas nie zabije" napisana przrz Davida Lagercrantz
Powiem Wam tylko ze nic nie zrobicie na czas czytania i nawet sie nie zorientujecie jak cza bedzie lecial.
Szkoda ze autor zmarl bo mial plan na 10 czesci... z checia bym przeczytala[emoji4]Świetna seria, obiady robiłam na odwal bo się nie mogłam doczekać powrotu do czytania. Nawet na kibelek chodziłam z książką
Pierwszy dostałam dość szybko bo po 20 dniach, a teraz aktualnie 39dc i cisza... beta po zabiegu juz tylko 3 , a w pon robiłam kontrolna to mniej niż 0,1. Ogólnie to dostałam juz zielone światło ale stresuje sie teraz brakiem okresu [emoji853]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Haha to tez
Jak sie dzis czujesz kochana? Jestes juz w domu?
W Stanach Zjednoczonych od lat prowadzi się zakrojone na szeroką skalę badania na temat wpływu psychiki na poczęcie dziecka. W Polsce problem niestety bywa spychany na plan dalszy, o niepłodności mówi się zaś raczej tylko w kategoriach stricte biologicznych. A nadmierny stres, napięcie czy zła kondycja psychiczna mogą być przyczyną przejściowej niepłodności u prawie 30% par starających się o dziecko. Umysł i ciało ściśle są bowiem ze sobą powiązane. Nasza psychika może mieć wielki wpływ na zajście w ciążę i urodzenie zdrowego dziecka.a moze blokada nie pomaga w zagniezdzeniu..sama nie wiem
to samoA ja nie lubię innych niż papierowe