reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

18 to fantastyczny wynik. Tylko czy nie podejrzewaja hiperki?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Transferu nie będzie. Mam się zgłosić gdy dostanę miesiączkę, ile czekałyscie po punkcji aż się pojawiła?
Komórek mam jednak 15 pobranych ( info od embriologa), ale zobaczymy ile z tego jest dojrzałych...

reklama
Cześć Dziewczyny :-)
Gratuluję bety robiącej wrażenie @ewelin83 cudnie!!

Mam pytanie, estrofem a alkohol? Jutro mam imprezę a będzie to 3 dzień jak biorę estrofem myślicie,że mogę łyknąć sobie jakiegoś mocniejszego drina i w końcu "wyłączyć głowę"?? ;-)

Miesiączka zwykle jest 4-6 tyg po zabiegu, jest to zależne także od poziomu bhcg w Twoim organizmie a u mnie juz prawie nic nie było.
Dr Nic mi nie przepisał bo pewnie myślał,ze zaraz dostanę, w przyszłym tyg wybiorę sie do swojego gin jeśli @ dalej nie bedzie. A pierwsza miesiączkę miałam raczej skąpą wiec chyba teraz wszystko chce nadrobic( prawie pół roku [emoji15]) i kumuluje [emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

4-6 tygodni??? :confused::szok::confused:
A ja myślałam że początkiem października zacznę kolejną stymulację:realmad:
Czyli beta musi zejść całkiem żeby przyszła @ ?
To Ty bidulko dostałaś niezłą lekcję cierpliwości. Mam nadzieję że już teraz wszystko szybko wróci do normy i będziesz mogła działać dalej. Masz jakieś mrożaki?

Transferu nie będzie. Mam się zgłosić gdy dostanę miesiączkę, ile czekałyscie po punkcji aż się pojawiła?
Komórek mam jednak 15 pobranych ( info od embriologa), ale zobaczymy ile z tego jest dojrzałych...
Nie pamietam dokladnie, ale pojawila sie wczesniej niz zakladalam. Ja musialam odczekac jeden pelny cykl zanim jajniki sie uspokoiły i moglam podejsc do transferu.

Cześć Dziewczyny :-)
Gratuluję bety robiącej wrażenie @ewelin83 cudnie!!

Mam pytanie, estrofem a alkohol? Jutro mam imprezę a będzie to 3 dzień jak biorę estrofem myślicie,że mogę łyknąć sobie jakiegoś mocniejszego drina i w końcu "wyłączyć głowę"?? ;-)
Kurczaczki, nie pamietam dokladnie, ale chyba tez na poczatku brania estrofemu mialam impreze firmowa i lekarz nawet zalecil reset.

reklama
Do góry