reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To tak naprawdę niewiele.
Napisz mi proszę jakim szłaś protokołem, ile pobrali ci komórek, ile było dojrzałych....
Krótki protokół z antagonista małe dawki po 75 menopur i gonal. Pobrali 10 komórek 6 dojrzałych 4 zapłodnione. Mam wrażenie że lekarz poszedł na łatwiznę i nie dawał więcej badań bo mamy dziecko

A ona była już w ciąży? Słyszana teorie ze tych allo mrl nie maja dziewczyny które nigdy w ciąży nie były. Może coś złe przeczytal.. tez słyszałam ze sydor dobry jest..

Czytam historie dziewczyn z innego forum i niestety nie dojdziemy do ladu ,bo oprocz poronien ,sa i tez takie co maja 0 % i zdrowe dzieci.o_Oco wiecej zmieniaja sie wartosci ,startuja z 0 ,zachodza w w ciaze i allo rosnie :rolleyes2:

Krótki protokół z antagonista małe dawki po 75 menopur i gonal. Pobrali 10 komórek 6 dojrzałych 4 zapłodnione. Mam wrażenie że lekarz poszedł na łatwiznę i nie dawał więcej badań bo mamy dziecko
ewelin,
lekarze zaczynaja zlecac badania po 4 nieudanych transferach.Zakladajac ze kazdy to 25% szansy.Czesto to ma i sens,-nie mozna zakladac ,ze po jednym nie udanym transferze cos jest nie tak.Naturalnie tez nie ma opcji co miesiac zajsc w ciaze.cierpliwosc:)

ewelin,
lekarze zaczynaja zlecac badania po 4 nieudanych transferach.Zakladajac ze kazdy to 25% szansy.Czesto to ma i sens,-nie mozna zakladac ,ze po jednym nie udanym transferze cos jest nie tak.Naturalnie tez nie ma opcji co miesiac zajsc w ciaze.cierpliwosc:)
Tek to prawda ja miałam tylko dwa może trzeci będzie szczęśliwy

reklama
Mojej znajomej właśnie immunolog dr Sydor
A pytanie podstawowe to po jskim czasie allo mlry miała badane od poronienia. Nie zawsze te badania sa wiarygodne jezeli uplynelo duzo czasu od poronienia. Kobiety ktore nigdy w ciąży nie byly majs allo mlr na poziomie 0.moze zajechac skonsultowac wyniki do Łodzi. Sydor kieruje tam na szczepienia wiec moim zdaniem kolezanka mie miała wskazania do szczepienia

Do góry