Evelin83
Fanka BB :)
wlasnie sie zastanawiam czy isc dzis czy juz dac sobie spokoj.niee wiem, nie pomoge ale mam pytanie z innej beczki powtarzasz jeszcze bete przez wizyta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wlasnie sie zastanawiam czy isc dzis czy juz dac sobie spokoj.niee wiem, nie pomoge ale mam pytanie z innej beczki powtarzasz jeszcze bete przez wizyta?
estrofem,acard, encorton, prolutex, fraxiparine, luteine i tyle biorebierzesz estradiol?
Teraz 1,2a jakie masz amh kochana?
tak jak ci wczoraj pisalam,moze byc po estradiolu.Ja tez wychodzilam z siebie i stawalam obok,tak mna trzesloestrofem,acard, encorton, prolutex, fraxiparine, luteine i tyle biore
witamy w klubie 1,2 AMHTeraz 1,2
ti mnie troszke uspokoilas dziekujetak jak ci wczoraj pisalam,moze byc po estradiolu.Ja tez wychodzilam z siebie i stawalam obok,tak mna trzeslo
poczytaj ulotke to sie do konca uspokoiszti mnie troszke uspokoilas dziekuje
Haha ja juz ulotek nie czytam bo dopiero bym miala stany lekowepoczytaj ulotke to sie do konca uspokoisz
Tak z ciekawosci pytalam, zrobisz jak uwazasz ale ja bym juz chyba byla pod labo na Twoim miejscuwlasnie sie zastanawiam czy isc dzis czy juz dac sobie spokoj.