reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Bralyscie ten estradiol czy nie?
BO jak nie ,to...
Przyczyny kołatania serca są często fizjologiczne. Na początku ciąży wiążą się ze zmianami hormonalnymi, w I i II trymestrze mocne bicie serca wynika z konieczności pompowania coraz większej ilości krwi. Wraz z rozwojem ciąży mocnemu biciu serca mogą towarzyszyć duszności, napady gorąca, zmęczenie. Zdarza się, że ich przyczyną są poważne choroby, w tym problemy kardiologiczne czy zaburzenia pracy tarczycy.

A dla tych co biora;)sa to wszystkie objawy uboczne (tzn.pare z nich) ktore po tym sympatycznym leku mozna miec;)

reklama
Maja super embriologow,kochac sie z nimi nie musicie.
Lab mają faktycznie dobry. Ale podeście ich do pacjenta nie jest wcale na wysokim poziomie... zmarnowałam w tej
klinice kilka lat swojego życia... gdybym nie zaczęła sama szukać dlaczego się nie udaje to pewnie zrobili by mi i 10 ivf gdyby mogli... rozumiem że niektóre z was zachwalają Lewego, czy cała klinikę, ale tylko mówię jak czasem bywa...

Lab mają faktycznie dobry. Ale podeście ich do pacjenta nie jest wcale na wysokim poziomie... zmarnowałam w tej
klinice kilka lat swojego życia... gdybym nie zaczęła sama szukać dlaczego się nie udaje to pewnie zrobili by mi i 10 ivf gdyby mogli... rozumiem że niektóre z was zachwalają Lewego, czy cała klinikę, ale tylko mówię jak czasem bywa...
Podejscie jest tragiczne,moze nie wszystkich ,ale empatii im brakuje.Wsrod moich znajomych ,ktore byly kiedys tutaj i pojechaly do nowum wszystkie tam zaciazyly .Po prostu szczescie ,ale wierze tez ze sa i takie przypadki jak i twoj.Ja ich nad niebiosa nie wychwalam ,bo podejscie do pacjenta jest dla mnie bardzo wazne.

W ciąże zaszłam odrazu po udroznienu jajowodu, rok później były już niedrozne i doszło hashimoto miałam 2 transfery bez inplantacji zbieram kasę na następne podejście i chyba musze się wziąć za immunologie ale od czego zacząć

Pytanie podstawowe: Jakie badania robiliście do tej pory? Jakiej klasy miałaś zarodki?

Czyli błędne stwierdzenie że jak jest jedno dziecko to drugie też będzie bez problemu :sad: mnie 2 lata po porodzie przyplatało się hashimoto i mam niedrozne jajowody może jeszcze jakaś inna hollllera immunologiczna:wściekła/y::wściekła/y: kto to wie
Na dwoje babka wrozyla.Moze byc i jedno i drugie i 5 zdrowe,a moga byc problemy.Starzejemy sie i my i nasze komorki,profil immuno co jakies 10 lat przybiera inna twarz.

reklama
Do góry