reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję kochana ;))) już teraz trochę mi lepiej A wyzyje się w pracy będę miała 12 godzin na to !!:) A jeszcze mam pytanie moje bąbelki mają po 12 i 14 a jaka jest odpowiednia wielkosc?
Jak minimum 3 z nich w piatek beda mialt ponad 16mm to obstawiam ze punkcje bedziesz miala w poniedzialek:) tak ok 20mm sa spoko:) tylko nie wyzywaj sie dzis fizycznie, zeby sie jajkom nic nie stalo. Pozwalam ci sie wygadac, wyzalic i poklac ale zadnego forsowania!:)

reklama
A ja dziś się zapisywałam do hematologa, jak nic muszę jechać do Gdańska. Eh... u mnie problem, bo nikt nie chce mi przepisać neopariunu. Jakoś lekarze się boją, a i nie każdy może, albo mój gin... nie ma chyba podpisanej umowy z NFZ wrrr.
Byłam ostatnio u Hematologa i on sam mi nie zapisał zastrzyków, ale pytał czy mam je zapisane że zniżką ( a dostałam receptę od gin.na NFZ) i ten Hematolog twierdzi że mi nie przysługuje ze zniżką, nawet jak mam stwierdzoną mutacja mthfr .

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No więc nie jest dobrze...nie pisałam bo musiałam się wypłakać:( fakt że jest 9 więc ok trochę małe dostałam jeszcze zastrzyki ale coś mi się zrobiło nie wiadomo czy takie polip czy coś taka brzydka podluzna jakby nitka ..:( lekarz powiedział że najwyzej pobierzemy i zamrozimy i zabierzemy się za leczenie tego... następna wizyta w piątek rano i spotkanie z anestezjologiem...dziewczyny to dopiero początek A ja już mam dość:(

Nie załamuj się początki są ciężkie, bo człowiek nic nie wie, ale liczy się pozytywny wynik końcowy i tego się trzymaj.

Do góry