reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja chodzę do dr Budzińskiej z polecenia od lekarza z kliniki albo Ciepiele albo Budzińska ale do twojego akurat nie było miejsca i długie czekanie.Ja miałam 16 pobranych 6 się zapłodniło ale jedna nie dała rady i zostały mi 5 teraz 4 bo w lipcu miałam transfer z pozytywnym wynikiem za 1 razem podana blastka wysokiej jakości.Obecnie zaczełam dziś 10 tydzień.Mam nadzieje ze i u ciebie się uda i będzie dobrze :)

Cieszę się że Ci się udało:)

reklama
Hej laseczki!!! My po wizycie! Dziś 22+6tc. Mały ma się dobrze. Położenie główkowe (że mu tak wygodnie do góry nogami to jestem w szoku). Waży 560g. Wiercił się. A ja później trochę polatałam po mieście. Tylko zastanawia mnie dlaczego lekarz pytał kiedy byłam badana ginekologicznie a ja do niego że 2 tyg. temu (a to było 1,5 tygodnia)... I ciekawa jestem czy nie wskazane są badania czy jemu się nie chciało mnie zbadać. No nie wiem...
Później miałam taki incydent spotkałam kolezanke z podstawowki wysciskala mnie, wycalowala... A potem mówi że pięć tygodni temu zachorowała na chorobę bostońską... Czacie!!! Ja na nią z gębą że mam nadzieje ze mnie nie zaraziła itp. I od razu do przychodni do lekarza rodzinnego czy coś mi grozi... Głupia ja...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Dziewczyny w piątek mam punkcję...
Mam dylemat co do nasienia... Położna mówiła że ostatni sex 2-5 dni... A my będziemy mieć 8... No 7 bo w nocy....nie ważne...
Pytanie więc działać żeby było świeżo czy dać spokój... Jak działać to były by nirclae 2 dni... Bo punkcja 8.30 piątek...

@Sylvia00 ta przerwa nie powinna być za długa, bo może być za dużo tych kiepskich plemniorów. Lepiej 3-4 dni przerwy. Polecam "pomóc" mężowi w inny sposób ;) a jak nie to faceci wiedzą jak o siebie zadbać :D

reklama
Do góry