Ja miałam takie delikatne plamienie Ale chwilę trwało potem przeszłoMam pytanie czy mialyscie plamiplamienia po punkcji ? Weszłam do domu i patrzę troszkę krwi jest....
reklama
powiedż mi jeszcze że masz dzialkę w WarceWczułam się w role
A tak w ogóle to mogłabyś jutro wrzucić kalendarz? Z samego rana jadę z M do Warki więc mogę się nie wyrobić z czasem
W Białymstoku w MedicoverJa leczę się w Szczecinie, a Ty ?
oczekujaca2790
Zaangażowana w BB
Dziewczyny do tej pory piersi bolały mnie jak szalone,w czwartek na USG wszystko było wporzadku.a dziś wstałam i bolu piersi brak nic kompletnie.czy to jakiś zły znak?boje sie
Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Zalezy ilodniowe mialas. Ja 5cio.wlasnie widze ze u Ciebie w 13 dniu bylo juz ponad 1000, wiec chyba nici z blizniakow ale i tak jestem szczesliwa. niech choc jedno ze mna zostanie
Ooo, alez mloda sie rozpycha. Rozrabiara
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No więc nie jest dobrze...nie pisałam bo musiałam się wypłakać fakt że jest 9 więc ok trochę małe dostałam jeszcze zastrzyki ale coś mi się zrobiło nie wiadomo czy takie polip czy coś taka brzydka podluzna jakby nitka .. lekarz powiedział że najwyzej pobierzemy i zamrozimy i zabierzemy się za leczenie tego... następna wizyta w piątek rano i spotkanie z anestezjologiem...dziewczyny to dopiero początek A ja już mam dość
Evelin83
Fanka BB :)
tez 5 dnioweZalezy ilodniowe mialas. Ja 5cio.
Ooo, alez mloda sie rozpycha. Rozrabiara
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zylwia moze będzie dobrze kochana ważne że sa jajcory i żeby były dobre... choć wiem ze jak przze chwilę lekarz trzymał mnie w niepewności czy odbędZie się transfer... to już miała łzy w oCzach..... Ale z drugiej strony lepiej przygotować macie żeby sie udało ..... głowa do góry jeszcze nic straconego.. .
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Ale gdzie to masz? W macicy? Polipy z reguly nie sa grozne, moga tylko przeszkodzic w implantacji zarodka wiec lepiej go wyciac. Ja mialam w tamtym roku usuwanego, to nic strasznego. Jajcow masz w sam raz, zrobisz sobie cykl przerwy, pozbedziesz sie dziada, oczyscisz z lekow i uda sie za pierwszym razem, zobaczysz! Wiem ze czekanie i strata czasu jest najgorsza ale czas i tak minie a od ciebie zalezy jak go wykorzystasz.No więc nie jest dobrze...nie pisałam bo musiałam się wypłakać fakt że jest 9 więc ok trochę małe dostałam jeszcze zastrzyki ale coś mi się zrobiło nie wiadomo czy takie polip czy coś taka brzydka podluzna jakby nitka .. lekarz powiedział że najwyzej pobierzemy i zamrozimy i zabierzemy się za leczenie tego... następna wizyta w piątek rano i spotkanie z anestezjologiem...dziewczyny to dopiero początek A ja już mam dość
Podziel się: