A w piątek to już nie jest pozno...? nie znam się bardzo na tym to by był już 16dc?Myślę że w piątek powinnaś mieć. U mnie zawsze 2 dni po ostatniej wizycie była punkcja. Głowa do góry i uwierz w pęcherzyki [emoji3]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Spokojnie ja miałam czasami w 19dc punkcjeA w piątek to już nie jest pozno...? nie znam się bardzo na tym to by był już 16dc?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Jaka masz dawkę mensinormu?Dziewczyny już wracamy... 4male pęcherzyki... masakra???? Następna wizyta w środę...dalej rano gonapeptyl po południu 2 zastrzyki gonal i mensinorum... chyba jestem załamana.. ..
oki już doczytałam 150 ja miałam na poczatku 225 bo za 1wszym razem po 2 mi wyrosly a za drugim razem zwiekszenie dawki mensinorm do 300 i wychodowanych bardzo bardzo duzo z ładnymi rozmiarkamiTak 11dc miałam gonapeptyl i gonal 150 teraz mam dalej gonapeptyl ,gonal 150 i mensinorum 150
adunnnia90
Moja beta w 9 dpt 286 a w 11 dpt ponad 600Mam pytanko do dziewczyn z bliźniakami. Pamiętacie może swoje bety?
Niedawno ktoś o to pytał ale przeszukanie forum graniczy z cudem
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
150Jaka masz dawkę mensinormu?
150 i do tego 150 gonalu.. To myślisz że mam za mało?oki już doczytałam 150 ja miałam na poczatku 225 bo za 1wszym razem po 2 mi wyrosly a za drugim razem zwiekszenie dawki mensinorm do 300 i wychodowanych bardzo bardzo duzo z ładnymi rozmiarkami
150 i do tego 150 gonalu.. To myślisz że mam za mało?[/QUOTE
To juz lekarz twoj lepiej wie.Ja przyjmowalam Cetrotide 1zastrzyk zawsze rano chyba mala dawka byla ale nie pamietam a Mensinorm mialam wieczorem w dawce 225 pozniej 300,i po tych zwiekszonych dawkach tak na prawde uroslo duzo duzo,uwierz mi ze jak dowiedzialam sie na wizycie ze w jaknikach po 2 to sie zalamalam,ale nastepny strzal zwiekszone dawki i od razu zadzialalo a AMH mam bardzo dobre.
reklama
Liv26
Ja miałam 300 gonalu i 150 menopuruNo to w sumie ja mam dwa po 150 to może na jedno wychodzi ??? No nie wiem nie znam się.. . W środę zobaczymy co z tego wyszło mam nadzieję że będzie lepiej
Podziel się: