Niby tak ale nie powinno być więcej ? Bardzo się martwię A ktoś brał mensinorum??? Myślał nad menopurem ale zdecydował o mensinorum...4 pęcherzyki to szansa na 4 zarodki... Nie załamuj się!!!
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
reklama
Ja też nie miałam siniaków do ostatniego zastrzyka z orgulatranu, który zostawił ślad na 3/4 podbrzusza Czyli tak sie ze mną pożegnała stymulacja. Pozdrawiamwow piękne wieści oby tak dalej. Dziewczyny udanych wizyt i podgladania ☺Mam pytanie do tych które miały puregon. Wychodziły wam siniaki? wczoraj był pierwszym zastrzyk i mam siniaka dał mi dawkę 300 i mam póki co rozpisane do 01.09 a leków mam na 10 dni. skomentował moja poprzednia stymulacja że za mała dawkę menopuru tamten lekarz mi rozpisal hmmm
Zylwia to jest Twój 11 dc dobrze pamietam?? Jakie miałaś dawki i co przyjmowałas?? Ja przyjmuje menoupr więc nie pomogę kochana może Jeszcze coś urośnie.....wazne żeby byly dobrej jakości do sinakow też mam małego siniaczka Ale mam nadzieję ze że już ostatnie dni stymulacji.. .
kredka82
Fanka BB :)
Nie wiem czy Cie to pocieszy ale ja mialam tez tylko 4 z czego jeden odrzucili od razu. Jeden odpadl po zaplodnieniu i dwa mi podali. Jeden z nich siedzi w brzuchu i mam nadzieje ze tam zostanie do kwietnia!Dziewczyny już wracamy... 4male pęcherzyki... masakra???? Następna wizyta w środę...dalej rano gonapeptyl po południu 2 zastrzyki gonal i mensinorum... chyba jestem załamana.. ..
ewelin86
Mi zdarzały się siniaki po puregonie. Wiec nie ma co się martwićwow piękne wieści oby tak dalej. Dziewczyny udanych wizyt i podgladania [emoji5]Mam pytanie do tych które miały puregon. Wychodziły wam siniaki? wczoraj był pierwszym zastrzyk i mam siniaka dał mi dawkę 300 i mam póki co rozpisane do 01.09 a leków mam na 10 dni. skomentował moja poprzednia stymulacja że za mała dawkę menopuru tamten lekarz mi rozpisal hmmm
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
U mnie pobrali 7 z czego 4 od razu odrzucili, 1 sam odpadł i dwa były transferowe z czego jeden został i zaraz 9 mc kończy.Dziewczyny już wracamy... 4male pęcherzyki... masakra???? Następna wizyta w środę...dalej rano gonapeptyl po południu 2 zastrzyki gonal i mensinorum... chyba jestem załamana.. ..
Wiem jak się czujesz bo do dnia transferu dr mówił ze tylko 3 pęcherzyki są ok.
Nie wiem co mam myśleć mój m też się martwi... A jeżeli mam następną wizytę w środę i jeszcze coś urośnie to myślicie że kiedy mogę mieć punkcje ? Tak się martwię właśnie stanęliśmy po drodze żeby podać te dwa zastrzyki ... mój m się smieje że mówimy kropki hihi i pociesza mnie i mówi że naprwno jeden z nich to będzie ten nasz upragniony kropek )))
Ilona 88
Trzymam kciuki za dwa[emoji176][emoji176]Dzielę się dobrymi wiadomościami
Beta po 48h (14dpt)- 900!!!!!
Chciałabym żeby dwa maluchy z nami zostały
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
Myślę że w piątek powinnaś mieć. U mnie zawsze 2 dni po ostatniej wizycie była punkcja. Głowa do góry i uwierz w pęcherzyki [emoji3]Nie wiem co mam myśleć mój m też się martwi... A jeżeli mam następną wizytę w środę i jeszcze coś urośnie to myślicie że kiedy mogę mieć punkcje ? Tak się martwię właśnie stanęliśmy po drodze żeby podać te dwa zastrzyki ... mój m się smieje że mówimy kropki hihi i pociesza mnie i mówi że naprwno jeden z nich to będzie ten nasz upragniony kropek )))
reklama
Tak 11dc miałam gonapeptyl i gonal 150 teraz mam dalej gonapeptyl ,gonal 150 i mensinorum 150Zylwia to jest Twój 11 dc dobrze pamietam?? Jakie miałaś dawki i co przyjmowałas?? Ja przyjmuje menoupr więc nie pomogę kochana może Jeszcze coś urośnie.....wazne żeby byly dobrej jakości do sinakow też mam małego siniaczka Ale mam nadzieję ze że już ostatnie dni stymulacji.. .
Podziel się: