reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wypisuja mnie. Czekam już tylko na usg. Już nie krwawie. Tylko przy podcieraniu na papierze zostaje trochę brazowawej krwi . W poniedziałek mam się zgłosić do mojego ginekologa . Teraz tylko mam nadzieję na usg zobaczyć że wszystko ok jest . Dzięki dziewczynki za kciuki.
Super odpoczywaj w domku lez i pachnij i nic poza tym. Hehe zrob z emka sluzaca a co nalezy ci sie :)

reklama
Pozwolę sobie poprawić - Maluszki :D:D:D
Dziewczyny bólem jajników a raczej jego brakiem się nie przejmujcie - mnie nic ani razu nawet nie zakuło, kompletnie... Czułam się super, śmigałam do pracy na rowerze do samej punkcji a i pracę mam fizyczną ciężką. Lekarz nie chciał wierzyć jak mnie widział :p A rosło ok 15 pęcherzyków, tylko, że były trochę nierówne i finalnie pobrali 9 komórek, z czego 7 było ok i wszystkie 6 zapładnianych się pięknie rozwinęło - u Was też będzie super :D Trzymam kciuki za Wasze jajca :D

Dzoasia kochana wybacz... oczywiście niech zostaną malusZki z Mamusia :)
Ja juz po wizycie pęcherzyki trosKę podrosly jeszcze dwa dni menoupr większa dawka 225... I w poniedziałek wizyta jak będzie wszystko ok będą dojrzałe to w środę najprawdopodobniej punkcja:):)

Dzoasia kochana wybacz... oczywiście niech zostaną malusZki z Mamusia :)
Ja juz po wizycie pęcherzyki trosKę podrosly jeszcze dwa dni menoupr większa dawka 225... I w poniedziałek wizyta jak będzie wszystko ok będą dojrzałe to w środę najprawdopodobniej punkcja:):)
No to super! To szykuj się na następny pon na transferek :D

reklama
Do góry