reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To będzie najprawdopodobniej druga połowa września. Aktualnie czekam na @ i mam rozpocząć branie estrofemu od 3 dnia cyklu.Między 11 a 13 dniem cyklu mam przyjechać na kontrolę,jeśli nic się nie opóźni to wypadnie to między 13 a 15 września.Wtedy też okaże się jak endometrium rośnie.A jak się sprawy u Ciebie mają?Jak Twoje nastawienie i sampoczucie?W poniedziałek będzie Twój dzień:-)
O to zleci:) jak przyjdzie @ to ani sie obejrzysz a bedzie transfer, mi leci teraz leci szybko, najgorsze byly te "puste" cykle w ktorych nic sie nie dzialo. A tak ogolnie to im blizej tym wiekszy spokoj mnie ogarnia :) i dobrze! Jeszcze sie nasraczkuje przed beta:p

Ja nie miałam wyboru... Od razu przy wypełnianiu dokumentów zostalo mi powiedziane, że tylko jeden bo jestem za młoda itd. Mam 26 lat jakby co :). Jakoś nie dramatyzowałam z tego powodu, że jeden a z czasem stwierdziłam, że może i dobrze bo mamy dwie blastki jakby nie było dwie szanse;)
A to bedzie u ciebie pierwsze podejscie? Sorka ze pytam ale juz nie ogarniam:) u mnie za pierwszym razem tez dalu jeden bo mloda i ze niby duze szanse... ja 28:) dobrze sie nie skonczylo ale teraz chce zaryzykowac bo cos mi sie wydaje ze mi sie "naleza" blizniaki :) jedno dla mnie jedno dla m :) ale jakbym miala 2 to tez pewnie wolalabym miec 2 proby niz 1:)

A to bedzie u ciebie pierwsze podejscie? Sorka ze pytam ale juz nie ogarniam:) u mnie za pierwszym razem tez dalu jeden bo mloda i ze niby duze szanse... ja 28:) dobrze sie nie skonczylo ale teraz chce zaryzykowac bo cos mi sie wydaje ze mi sie "naleza" blizniaki :) jedno dla mnie jedno dla m :) ale jakbym miala 2 to tez pewnie wolalabym miec 2 proby niz 1:)
Tak, pierwsze :) punkcje miałam 13.06 i musiałam odpocząć bo miałam prawdopodobieństwo hiperki chociaż to wszystko przeszłam mega dobrze aż sie dziwiłam bo wszystkie skutki uboczne to ja :p no to trzymam za nas kciuki :):)

@shaggy , @zylwia , @czarnu1a wszystko dobrze wpisałam ?

Na dzisiaj nikt się nie wpisywał . Tak czy tak trzymam za Was wszystkie kciuki !
To już ostatnia sobota sierpnia, dajcie czadu i łapcie energie od słońca :-D
Miłego dnia kochane :happy2:
Tak i dziękuję bardzo:) ale się stresuje.... wizytę mam o 11.30 ...juz bym chciała żeby było jutro :( ... rzadko czuje jakby jajniki mnie bolaly...to źle ?

Gosia
No taką decyzję podjęliśmy. Ja mam amh 16 więc z produkcją nie mam problemu nawet na małych dawkach, tylko bardzo źle znoszę stymulację i zawsze jest hiperka :(
Ale jak będzie można wszystkie to się poświęcę :p i każę trzymać wszystkie do 5 doby.
Póki co dalej jestem na lekach bo beta wciąż rośnie choć coraz żałośniej - ostatni przyrost 25% :(
We wtorek usg i to już będzie koniec mojej ciąży.
Czy wiecie dziewczyny jak dlugo się czeka żeby beta spadła do 0?[/QUOTE]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry