Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to zleci jak przyjdzie @ to ani sie obejrzysz a bedzie transfer, mi leci teraz leci szybko, najgorsze byly te "puste" cykle w ktorych nic sie nie dzialo. A tak ogolnie to im blizej tym wiekszy spokoj mnie ogarnia i dobrze! Jeszcze sie nasraczkuje przed betaTo będzie najprawdopodobniej druga połowa września. Aktualnie czekam na @ i mam rozpocząć branie estrofemu od 3 dnia cyklu.Między 11 a 13 dniem cyklu mam przyjechać na kontrolę,jeśli nic się nie opóźni to wypadnie to między 13 a 15 września.Wtedy też okaże się jak endometrium rośnie.A jak się sprawy u Ciebie mają?Jak Twoje nastawienie i sampoczucie?W poniedziałek będzie Twój dzień:-)
A to bedzie u ciebie pierwsze podejscie? Sorka ze pytam ale juz nie ogarniam u mnie za pierwszym razem tez dalu jeden bo mloda i ze niby duze szanse... ja 28 dobrze sie nie skonczylo ale teraz chce zaryzykowac bo cos mi sie wydaje ze mi sie "naleza" blizniaki jedno dla mnie jedno dla m ale jakbym miala 2 to tez pewnie wolalabym miec 2 proby niz 1Ja nie miałam wyboru... Od razu przy wypełnianiu dokumentów zostalo mi powiedziane, że tylko jeden bo jestem za młoda itd. Mam 26 lat jakby co . Jakoś nie dramatyzowałam z tego powodu, że jeden a z czasem stwierdziłam, że może i dobrze bo mamy dwie blastki jakby nie było dwie szanse
A u mnie szaro buro za oknem wiec wit d zostaje w kapsulkach ale przynajmniej cieplo to moze jakis spacerek zalicze!Właśnie dziewczynki - łapmy witaminę D ile tylko się da .
Oj tak było,szkoda tylko,że nie słyszeliśmy jak bije serduszko [emoji4]Super gratulacje to musialo byc piekne przezycie
Tak, pierwsze punkcje miałam 13.06 i musiałam odpocząć bo miałam prawdopodobieństwo hiperki chociaż to wszystko przeszłam mega dobrze aż sie dziwiłam bo wszystkie skutki uboczne to ja no to trzymam za nas kciukiA to bedzie u ciebie pierwsze podejscie? Sorka ze pytam ale juz nie ogarniam u mnie za pierwszym razem tez dalu jeden bo mloda i ze niby duze szanse... ja 28 dobrze sie nie skonczylo ale teraz chce zaryzykowac bo cos mi sie wydaje ze mi sie "naleza" blizniaki jedno dla mnie jedno dla m ale jakbym miala 2 to tez pewnie wolalabym miec 2 proby niz 1
Ja również Smacznego ananasaTak, pierwsze punkcje miałam 13.06 i musiałam odpocząć bo miałam prawdopodobieństwo hiperki chociaż to wszystko przeszłam mega dobrze aż sie dziwiłam bo wszystkie skutki uboczne to ja no to trzymam za nas kciuki
Tak i dziękuję bardzo ale się stresuje.... wizytę mam o 11.30 ...juz bym chciała żeby było jutro ... rzadko czuje jakby jajniki mnie bolaly...to źle ?
Jeszcze uslyszysz nierazOj tak było,szkoda tylko,że nie słyszeliśmy jak bije serduszko [emoji4]
Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom