reklama
Też w tym czasie jechalam na IP bo plamilam krwią trwalo to miesiąc. Ale przeszło czego i Tobie życzę[emoji6]12+3 ...
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Liv26
Fanka BB :)
Tylko ja nie plamilam a krwawilam a do tego wypłynął że mnie taki olbrzymi skrzep (sorry za detale) że myślałam że to dziecko i już po wszystkim... Boże, nie życzę nikomu tego doświadczyć...Też w tym czasie jechalam na IP bo plamilam krwią trwalo to miesiąc. Ale przeszło czego i Tobie życzę[emoji6]
Mi się wydawało ze krwawie ale lekarze stwierdzili ze wcale duzo tego nie ma i aktywnego krwawienia brak. Współczuję Ci wiem jakie to uczucie....ale nadzieja jest i to najważniejsze! Dalej krwawisz?Tylko ja nie plamilam a krwawilam a do tego wypłynął że mnie taki olbrzymi skrzep (sorry za detale) że myślałam że to dziecko i już po wszystkim... Boże, nie życzę nikomu tego doświadczyć...
Liv26
Tak. Coraz mniej ale wciąż...Mi się wydawało ze krwawie ale lekarze stwierdzili ze wcale duzo tego nie ma i aktywnego krwawienia brak. Współczuję Ci wiem jakie to uczucie....ale nadzieja jest i to najważniejsze! Dalej krwawisz?
Dobrze, ze się wycisza. Kiedy kolejne usg?Tak. Coraz mniej ale wciąż...
3 maj sie musi być dobrze wiem przez co przechodzisz bo u mnie zaczeło się wszystko między 5-6 tyg i już 4 razy krwawiłam dziś jest 9t2d i we wtorek pojawiła się znowu krew u mnie i gin stwierdziła że może być krwiaczek i odklejanie się kosmówki ale w nie wielkim stopniu jest.Boziu co mu musimy się nacierpieć będzie dobrze dziewczynki wierze w to!!!.Tak. Coraz mniej ale wciąż...
reklama
Liv26
Przy wypisie.Dobrze, ze się wycisza. Kiedy kolejne usg?
Podziel się: