reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Też w tym czasie jechalam na IP bo plamilam krwią trwalo to miesiąc. Ale przeszło czego i Tobie życzę[emoji6]

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Tylko ja nie plamilam a krwawilam a do tego wypłynął że mnie taki olbrzymi skrzep (sorry za detale) że myślałam że to dziecko i już po wszystkim... Boże, nie życzę nikomu tego doświadczyć...

Tylko ja nie plamilam a krwawilam a do tego wypłynął że mnie taki olbrzymi skrzep (sorry za detale) że myślałam że to dziecko i już po wszystkim... Boże, nie życzę nikomu tego doświadczyć...
Mi się wydawało ze krwawie ale lekarze stwierdzili ze wcale duzo tego nie ma i aktywnego krwawienia brak. Współczuję Ci wiem jakie to uczucie....ale nadzieja jest i to najważniejsze! Dalej krwawisz?

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Tak. Coraz mniej ale wciąż...
3 maj sie musi być dobrze ;) wiem przez co przechodzisz bo u mnie zaczeło się wszystko między 5-6 tyg i już 4 razy krwawiłam dziś jest 9t2d i we wtorek pojawiła się znowu krew u mnie i gin stwierdziła że może być krwiaczek i odklejanie się kosmówki ale w nie wielkim stopniu jest.Boziu co mu musimy się nacierpieć będzie dobrze dziewczynki wierze w to!!!.

reklama
Do góry