kredka82
Fanka BB :)
Mi tak na poczatku wyliczylo to myslalam ze padne bo nie cierpimy pis[emoji23] ale wg usg sie przesunelo [emoji6]A mi kalkulator liczy na 10.04
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi tak na poczatku wyliczylo to myslalam ze padne bo nie cierpimy pis[emoji23] ale wg usg sie przesunelo [emoji6]A mi kalkulator liczy na 10.04
W galaxy s6 tez nie...W iphonach nie pokazuje mimo przekrecenia niestety.
Moja bratowa miala to.samo.kazali czekac potem okazalo sie ze pęcherzyków jest dwa niestety ciaza zakonczyla sie porażka.Nie nastawiaj sie za bardzo bratowa do samego.konca miala nadzieje mimo malych szans.Nie sprawiedliwe...Trzymaj sie mimo.wszystkoJestem.
Z dobrych wiadomosci tyle że pęcherzyk jest w macicy a nie w jajowodzie.
I to niestety tyle dobrego .
Jest pusty i o połowę za mały co rokuje bardzo źle, ale że beta rośnie, nieważne ze ch... mam dalej brać leki.
Niestety w aplikacji na telefonach suwaczkow nie widać
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Moze jeszcze nie wszystko straconeJestem.
Jest pusty i o połowę za mały co rokuje bardzo źle, ale że beta rośnie, nieważne ze ch... mam dalej brać leki.
A który jesteś dpt? Ja zarodek zobaczyłam 33dpt. Wcześniej tez nic nie było widać. Tyle ze betę mialam wysokąJestem.
Tak ale znowu pojawila sie :/ moze nie duzo ale znowu jest Ta krewWażne że sprawdzilas i juz jesteś spokojna.
Cieszę się że wszystko ok
U ciebie ustalo u mnie sie pojawilo :/Ja też ju z po wizycie
Jest wszytsko Ok
Dzidziuś rośnie tak jak powinien widać zarys nóżek rączek i uszu serduszko bije jak powinno a te plamienia to reszta po krwawieniu z piątku. Powodu nie znam dalej ale mam się nie stresować
Jak dostajecie te suwaczki dziewczyny?Haha. Też tak mam. Dobre
Hehehe chyba go dostane minelo 5 h od wizyty a mi znowu krew sie pojawila :/ no kur*** masakra ale co będę obserwowala napisałam niedawno do ginek z zapytaniem co mam robic to napisala ze nic nie robic do zobaczenia za 2 tyg tyleWspolczuje Ci bo ja bym chyba zawal miala...