reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A ja właśnie po wizycie pojechałam bo zaczełam krwawić leciała sama krew świeża znowu ja to sie mam ;/ ale wszytsko dobrze serduszko biło dzieciaczek ma juz 2cm,powiedziała że może być krwiaczek ale widziała niby odklejona kosmówke która jest pod scianą macicy i ona jeszcze nie przyległa do macicy czy coś takiego :) ale wolalam pojechać i się upewnić
Ważne że sprawdzilas i juz jesteś spokojna.
Cieszę się że wszystko ok

reklama
Jestem.
Z dobrych wiadomosci tyle że pęcherzyk jest w macicy a nie w jajowodzie.
I to niestety tyle dobrego .
Jest pusty i o połowę za mały co rokuje bardzo źle, ale że beta rośnie, nieważne ze ch... mam dalej brać leki.

Witajcie dziewczyny.
Pisalam na innym watku ale @bertha polecila zeby zapytac tutaj.
Musimy z mezem przemyslec kwestie invitro ze wzgledu na endometrioze i niepekajace pecherzyki. Damy sobie ze 3 cykle na cud, a pozniej sie chyba zdecydujemy. Czy moglybyscie mi polecic dobra klinike leczenia nieplodnosci w Krakowie ew. okolice Katowic? Chcialabym sie wybrac na konsultacje.
Sciskam Was wszystkie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Moim zdaniem w tych okolicach nie ma dobrych klinik bo ja sama dlugo szukalam i sama sie przekonalam wiec niestety stracilam czas i pieniadze (na pewno szerokim lukiem omijac artvimed ! )

Lepiej jechac dalej a konkretnie

A ja właśnie po wizycie pojechałam bo zaczełam krwawić leciała sama krew świeża znowu ja to sie mam ;/ ale wszytsko dobrze serduszko biło dzieciaczek ma juz 2cm,powiedziała że może być krwiaczek ale widziała niby odklejona kosmówke która jest pod scianą macicy i ona jeszcze nie przyległa do macicy czy coś takiego :) ale wolalam pojechać i się upewnić
Wspolczuje Ci bo ja bym chyba zawal miala...

Jestem.
Z dobrych wiadomosci tyle że pęcherzyk jest w macicy a nie w jajowodzie.
I to niestety tyle dobrego .
Jest pusty i o połowę za mały co rokuje bardzo źle, ale że beta rośnie, nieważne ze ch... mam dalej brać leki.
Może jeszcze dzidziuś nadrobi. Jak każa brać leki to jest jeszcze nadzieja

reklama
Do góry