reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja na migdaly mialam.straszna alergie ktora co prawda przeszla na laskowe ale dalej mam dystans. A na orzechy po tym co przed transferem zjadlam do dzis patrze z obrzydzeniem... teraz niby kilka dziennie wloskich powinnam.jesc ale chyba musze jakies ciasto z orzechami upiec to moze wtedy jakos mi przejda.

A swoja droga jak Wy jecie w ciazy? Tak super zdrowo czy do normalnego jedzenia (ja nie kupuje nigdy gotowcow ani zadnego przetworzonego jedzenia) dodajecie wiecej owocow i warzyw?
Raczej normalnie. Kawy nie piję

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
Tak. Tylko na genetyczne w 12 tyg, połówkowe i teraz kontrolne do doktora Krawczyka w Ovum. Jest podobno specem od bliźniąt, więc bardzo mu ufam. A słyszałaś coś o szpitalu na Staszica? Dr Wdowiak chyba tam skieruje mnie na cc, bo mają oddział dla wcześniaków, w razie gdyby był potrzebny.
Niestety akurat o Staszica nie wiem za bardzo nic. Tam pracuje Bakalczuk, który przyjmuje a Ovum, na pewno mają jakieś układy między sobą. Ja wybieram się w poniedziałek do lekarza z Lubartowskiej, bo prowadził wszystkie dziewczyny z mojej rodziny.

Tak słyszysz bicie i niby piszą ze już od 12 t a ja ledwo wynalazłam w 16 t . Podobno w 20t już dużo lepiej ale w tedy to już myśle ze będę miała ruchu i będę je liczyła . Jak mogę coś doradzić to w Vitro prenatalne kosztują 370 zł u dr . W . Jeśli B. nie będzie nalegała na niego to Ja polecam Ci dr. Mędrka . Te same pieniądze przyjmuje w Diagenie . Najlepszy lekarz w Szczecinie od Usg i mega przepaść . Mnie dr W z Vitro prawie doprowadził do zawału ogólnie nieprzyjemny . To czekam na zdjęcie dzidzi po wizycie i trzymam kciuki [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Własnie czytałam ze w Vitro robią też prenatalne a ten Diagen to na Wojciecha jest własnie wpisałam sobie w google a moja znajoma była tam wczoraj własnie na prenatalnym :) dzięki za rade zawsze lepiej już wiedzieć :) i raczej skorzystam.Wzajemnie i powodzonka dla Was

Hej dziewczyny, coś się martwię o to moje hcg:
32dc 14,5
34dc 41
36dc 145
38dc 554,9
41dc 1153,7 (dziś)
Niby jest to 66% i 114%, ale ciągle nie mieszczę się w normach, boję się w poniedziałek mam wizytę, jak myślicie będzie coś widać?
Powinno być widać pęcherzyk

Dziękuję wam wszystkim za wsparcie ;) zajebiste jesteście fajnie że jesteście ze Was tu mam ze moge sie wygadać ciesze się z tego jeśli kogoś urazilam to przepraszam ale ból jest i będzie tego sie nie zapomni Ale ale trzeba walczyć dalej ;)
Kochana żadna się na ciebie nie gniewa, nie ma o nic żalu. Każda, a przynajmniej większość z nas przez to przechodziła. Wiem że za każdym razem jest ciężko, mi się wydaję że każdą kolejną porażkę przechodzę coraz gorzej ale potem znów jest lepiej. Jest decyzja działamy i się nie poddamy. Dobrze że czujesz się już lepiej. Ale nikt cie nie zrozumie tak jak my. Nikt kto nie przechodził tych setek badań, operacji, punkcji, stymulacji, itp. itd. nie ma pojęcia jak my się poświęcamy żeby osiągnąć upragnione szczęście.

Hej. Jestem [emoji4]Kropki zdrowe i rosną. Ja naskarżyłam lekarzowi na Tobinka, że go nie czuję to on wlasnie na usg tak się kręcił, że ledwo dało się go pomierzyć.[emoji1] Waży 672 g i jest duży na 24tyg i 6 dni. Sara waży 704g i jest na 25 tyg i 1 dzień. Różnica w wadze to tylko 5%, więc jest super[emoji7]. Mam sie bardzo oszczędzać i zakaz seksu, bo moze to spowodować przedwczesne rozwarcie. Maluchy w porządku. Co za ulga[emoji1]
Super Kochana[emoji8]

Brałam nospe parę dni przed transferem i 4 dni po transferze nie wiem może masz rację może w tym jest jakaś przyczyna nie wiem zacznę analizować wszystko w poniedZiałek
Ja nie wiem czy mam skurcze macicy ale przy następnym transferze, za wskazaniem jednej dziewczyny będę mieć podany asotiban. Kilka dziewczyn miało podanych z obecnych na forum pzed pozytywnym transferem. Kochana a ja radziłabym CI zrobić NK i Allo-mlr-y i skonsultować wyniki z immunologiem. A mogę zapytać w jakiej miejscowości się leczysz??

reklama
Do góry