reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Tak. Tylko na genetyczne w 12 tyg, połówkowe i teraz kontrolne do doktora Krawczyka w Ovum. Jest podobno specem od bliźniąt, więc bardzo mu ufam. A słyszałaś coś o szpitalu na Staszica? Dr Wdowiak chyba tam skieruje mnie na cc, bo mają oddział dla wcześniaków, w razie gdyby był potrzebny.
Dopoero co robilas bete. !!!)) szok jak czas leci
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No ja słyszałam więcej dobrego niż złego ale każdy ma swoje zdanie zobaczymy jak będzie w moim przypadkuMiałam u niego stymulację punkcję i dwa transfery ale się nie udało. Prof nie szuka przyczyny jest zdaniem że to loteria i kiedyś się uda...
Evelin83
Fanka BB :)
ja tez tylko estrofem przed crio bralam, dzien przed transferem mi acard, fraxiparine i luteine kazali bracAle ja przed crio to pewnie dlatego.Przed pierwszym transferem miałam podobnie tylko progesterony dopiero po punkcji zaczynałam.Nie stresuj się co klinika to inna praktyka....
Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom
W MSWiA czy szpitalu?Tak pracuję w MSWiA to tam kierowała mnie na zbieg na NFZ o nawet nie wiedziałam o żadnym detekorze czyli nawet jak bym zakupiła go i przyłoże do brzucha to będę widzieła czy serduszko biję czy jak to wygląda?Ja biore Duphaston Luteine Progynove i kwas foliowy teraz w wczesniej jak pisałam Acard i Encorton.Ja dziś dzowniłam i przełożyłam na 30 No mam nadzieje już wczesniej jak byłam 10 to widziałam już jakby zarys ale taki nie dokladny teraz jak pojade do niej to będzie 10 tydzień więc już będzie machał/a nóżkami rączakami do mamusi i tatusia Oby było wszystko dobrze Powodzenia na wizycie
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
MSWiA SzpitalW MSWiA czy szpitalu?
Ja też[emoji16]MSWiA Szpital
ale tez tam miałaś zabieg czy pracujesz heheJa też[emoji16]
Aha aha, nie, ja pracuje[emoji16] tzn l4 terazale tez tam miałaś zabieg czy pracujesz hehe
reklama
o widzisz jaki świat mały czyli ze Szczecina jesteś czy okolice?Aha aha, nie, ja pracuje[emoji16] tzn l4 teraz
Podziel się: