Ty mnie nie przepraszaj bo nie masz za co . Widzisz może tak jak koleżanka napisała trzeba wyciszyć jajnik . Myśle ze Twój lekarz tez teraz już będzie wiedział jak reagujesz na leki i może zwiększy dawki by Cie bardziej wystymulować by było więcej zarodków . Musisz walczyć bo naprawdę warto . Mój organizm zabijał wszystkie zarodki bo traktował je jak intruza . Zawsze miałam super klasy i tez nie mogłam pojąć czemu . We wnętrzu kobiety zachodzi tyle rzeczy przy zagnieżdżeniu ze nawet sobie tego nie wyobrażamy i wystarczy ze coś tam się nie zgra i dzieje się jak u Ciebie . A co do syna to Ja tez byłam pewna ze to będzie chłopak . Jak widziałam blastke przed podaniem nazwałam go Ksawery . Mówiłam do niego jak do chłopaka , wybierałam ciuszki dla chłopaków wózek dla chłopaka totalnie wszystko . I jak usłyszałam ze dziewczynka to mówię ze jak przecież ja mam chłopaka [emoji12] oj tak się wkręciłam ze długo było mi to przyswoić .Zobaczysz zleci szybko i będziesz nam tu machała na forum pozytywnym testem .
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom