reklama
Evelin83
Fanka BB :)
bardzo mi przykro, ja tez przechodzilam przez to w pazdzierniku. tata mial raku pluc, trzymaj sie jakos i badz silna :*Dziewczyny nie bedzie mnie troche... tata umarl i nie mam juz wcale glowy na forum. Wroce, ale nie wiem kiedy. TRZYMAM ZA.WAS KCIUKI!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ciasteczek to lepiej nie dawac, to sam cukier.
Tez mi sie w gondoli podnosi do siadania i malo chce gdziekolwiek lezec. Ciekawska saiata jest bardzo. Mi tez przez pierwsze 4 mies po 1kg przyebierala i pediatra mowila, ze duzo. Wazy chyba gdzies ok 7kg, bede wiedziec za tydz na szczepieniu.
Ogolnie jest grzeczna, charakterna, ale grzeczna - nie moge narzekac [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przeczytalam organic ciastka na dziasla i zeby bez srod koloryzujacych to wzielam zamiast skorko chleba czasem jej dam wiadomo nie paczke dziennie
No I nie teraz tak za msc )
A To widzisz tu mowia ze do kg poczatki to ok przyrost
My JuZ Po trzech szczepionkach goraczkowala ale 80 na 100 dzueci tak przevhodzi sxczypienia...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Evelin83
czy uciskasz jakis czas po zzastrzyku miejsce wklucia?Dziewczynki poradzicie mi co mam zrobić.Po Flexapirynie po zastrzyku mam takie siniaki na brzuchu,że szok to nawet nie są siniaki tylko ogromne krwiaki już nie daje rady jeden znika drugi się pojawia.Czy ja coś źle robię po prostu są ogromne....
Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom
oczekujaca2790
Zaangażowana w BB
Nie jakiś dlugo,ale uciekam chwilę
walczaca o szczescie
Trzymaj się. Szczere kondolencje.Dziewczyny nie bedzie mnie troche... tata umarl i nie mam juz wcale glowy na forum. Wroce, ale nie wiem kiedy. TRZYMAM ZA.WAS KCIUKI!
Jejku gratulację szczęsciara !!!!!Jest wynik 8.53 dzwoniłam do lekarza powiedział że wczesna implantacja mam zrobić w poniedZiałek jak przyrosla ciesze się; )
Odpoczywaj
reklama
Dziewczyny nie bedzie mnie troche... tata umarl i nie mam juz wcale glowy na forum. Wroce, ale nie wiem kiedy. TRZYMAM ZA.WAS KCIUKI!
Podziel się: