Hmmm nic nie czuje . Mam jakieś uściski w dole ale to tak jak bym okres miała dostać. Nastawiam sie na nie bo to pierwszy transfer i dwa zarodki w 4 dobie po punkcji.A Ty jak sie czujesz masz jakieś przeczucia ?? Ile miałaś zarodków podanych i w której dobie ?
reklama
Hehehe tak tez myślałam żeby iść ale chyba sie wstrzymam do poniedziałku przeczekać weekend. PozdrawiamNie rób sikacza, lepiej idź w piątek na betę, sikacze lubią oszukiwać a beta jest wiarygodna
mery86
Fanka BB :)
To wszystko jest takie trudne a zarazem takie piękne, ale piszę się na to. Pozdrawiam[emoji4]Zobaczysz że stres betowania to dopiero początek prawdziwych stresów. Najpierw czy Pęcherzyk jest w macicy, później czy jest zarodek i serduszko, później pierwsze prenatalne, później polowkowe itd aż do końca naszego życia....
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
dżoasia
No dobra, to poczekaj, tylko sikacza wyrzuc najlepiej przez oknoHehehe tak tez myślałam żeby iść ale chyba sie wstrzymam do poniedziałku przeczekać weekend. Pozdrawiam
wczoraj czułam się fatalnie idziś rano też. Od południa jestem jak młody Bógja miałam gonapeptyl, mensinorm i ovaleap. Czułam się czadersko, lepiej niż normalnie to chyba jakieś narkotyki były A Ty jak się czujesz?
suuuuper!bardzo się cieszę!!!!!Hej dziewczyny!!! Ja dziś po polowkowym!!! Z malutkim wszystko wyśmienicie!!! Wszystkie parametry ok. Waży już 414 gram i jest piękny...
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
A skąd wiesz ze mam? Hihihihi ok wyrzucamNo dobra, to poczekaj, tylko sikacza wyrzuc najlepiej przez okno
dżoasia
Skądś to znam, jak się zastanawiasz czy test da radę tzn że go masz (sama robiłam ich już chyba z tysiąc)A skąd wiesz ze mam? Hihihihi ok wyrzucam
Złapana na gorącym uczynki hihihihiSkądś to znam, jak się zastanawiasz czy test da radę tzn że go masz (sama robiłam ich już chyba z tysiąc)
reklama
A to przepraszam myślałam że do mnie to było; ) chyba poczekam jednak do tego piątku będę na 100 % pewna albo zrobię prezent dla M bo go nie ma w domu więc może jutro sie skusze zobaczę co jutro rano będzie heheZ tym sikaczem miałam na myśli @Nulia Jeśli jutro masz 8dpt i była piękna blastka to na pewno coś wyjdzie, tak naprawdę jeśli wszystko jest ok to już wczoraj by ci wyszła
Podziel się: