reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zobaczysz że stres betowania to dopiero początek prawdziwych stresów. Najpierw czy Pęcherzyk jest w macicy, później czy jest zarodek i serduszko, później pierwsze prenatalne, później polowkowe itd aż do końca naszego życia....

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
To wszystko jest takie trudne a zarazem takie piękne, ale piszę się na to. Pozdrawiam[emoji4]

reklama
Z tym sikaczem miałam na myśli @Nulia :) Jeśli jutro masz 8dpt i była piękna blastka to na pewno coś wyjdzie, tak naprawdę jeśli wszystko jest ok to już wczoraj by ci wyszła :D
A to przepraszam myślałam że do mnie to było; ) chyba poczekam jednak do tego piątku będę na 100 % pewna albo zrobię prezent dla M bo go nie ma w domu więc może jutro sie skusze zobaczę co jutro rano będzie hehe ;)

Do góry