Ja miałam jeden 5 dniowy i też tak mnie uciska chyba to dobry znakHmmm nic nie czuje . Mam jakieś uściski w dole ale to tak jak bym okres miała dostać. Nastawiam sie na nie bo to pierwszy transfer i dwa zarodki w 4 dobie po punkcji.
reklama
Skądś to znam, jak się zastanawiasz czy test da radę tzn że go masz (sama robiłam ich już chyba z tysiąc)
Ja mam chyba z 30 testów czekających na po transferze. klinika każe robić test 16dpt 5dniowej blastki ... także pewnie już od 10dnia będę testować [emoji85][emoji85]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Olusja1987
Fanka BB :)
Tak, będę brała Primolut od 15 do 24 dc i w kolejnym cyklu ponoć ma być czyściutko. Ale te usg w czasie trwania okresu, kiedy to leci że mnie jak z kranu to krępujące doświadczenie.Kochana znam ten ból - ja w tamtym cyklu miałam tą sytuację... A dostałaś jakieś leki na to? Mi przepisał orgametril i torbiel się wchłonęła, cykl był przez to bezowulacyjny ale przynajmniej gwarant że teraz nic z tych rzeczy nie powinno przeszkodzić
Olusja1987
A też w czasie trwania okresu będziesz miała usg?@Olusja1987 Bardzo mi przykro.. . Ja możliwe że też bede miała przesuniete w piątek sie okaze... jesCzce dwa dni..... ehh
Tak, będę brała Primolut od 15 do 24 dc i w kolejnym cyklu ponoć ma być czyściutko. Ale te usg w czasie trwania okresu, kiedy to leci że mnie jak z kranu to krępujące doświadczenie.
Ja tez mam właśnie mieć w 2dc usg i takie właśnie dziwne to trochę dla mnie ... niby maja spr czy wszystko Ok bo od tego dnia tez stymulacja rusza ale kurde mało komfortowe to się zapowiada ...
Olusja1987
Wiecie może jak długo ważne są posiewy? Robiłam tydzień temu, ale w tym cyklu nie podejdę do crio, czy jeśli transfer będę miała w kolejnym cyklu, to będą one jeszcze ważne?
dżoasia
ale już mądrzejsza teraz nie będę robić!!! nununu!!!Złapana na gorącym uczynki hihihihi
dżoasia
czyli narkotyki zaczynaja działać jest dobrze!!!wczoraj czułam się fatalnie idziś rano też. Od południa jestem jak młody Bóg
gooossia17
Mało komfortowe to mało powiedziane. Ja to się tak złe czułam jak miałam się rozebrać do badania w trakcie miesiączki. Niby lekarz Ok, ale facet ( mój lekarz), niebu mu to nie przeszkadza, ale mimo tego cały czas w głowie czy nic się nie wydarzyJa tez mam właśnie mieć w 2dc usg i takie właśnie dziwne to trochę dla mnie ... niby maja spr czy wszystko Ok bo od tego dnia tez stymulacja rusza ale kurde mało komfortowe to się zapowiada ...
reklama
Olusja1987
No to u mnie takim samym tokiem idą. Ja mam bardzo obfite miesiączki, ale jakoś przeżyłam, choć rumieniec mi z buzi nie schodził, tymbardziej, że do faceta chodzę. Ale dla niego to było coś normalnego, mimo krwawienia zachowywał się jakby normalne usg robił.Ja tez mam właśnie mieć w 2dc usg i takie właśnie dziwne to trochę dla mnie ... niby maja spr czy wszystko Ok bo od tego dnia tez stymulacja rusza ale kurde mało komfortowe to się zapowiada ...
Podziel się: