reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
tak, ale bardzo niepokoje sie tym, ze dziś wszystko ok. wszysko wróciło do normy. Obawiam się,ze mój kropek nie miał za co się chwytać bo na transferze miałam tylko 7 mm endometrium.
I czy to możliwe ze wszytsko tak nagle "ucichło"?
Bo wgryzł się szybko a teraz już bezboleśnie szykuje sobie gniazdko u mamusi na nabliższe miesiące:)

hej dziewczyny,
wczoraj 5dpt bol podbrzusza i boł w krzyżu, piersi mnie znacznie pobolewały. Wieczorem leżąc na łóżku nawet czułam taki promieniujący ból w nogi. I od wczoraj zauwazyłam od rana więcej wydzieliny płynnej ( dosłownie jak mocz tylko biała - jak woda).
Natomiast dzis wszystko jak ręką odjął . Tylko wlaśnie ten płyn/ wydzielina....
Czy któras z Was tak miała?

Hej ja też wczoraj miałam 5dpt i dokładnie taka sama wydzieline aż poleciałam do wc bo się wystraszylam że to @ przyszla a to była taka dosłownie woda dziś też już tego nie mam
Kiedy betujesz? Ja jutro..

BędZie dobrze musi być.... A ja czekam na ten okres jak na zbawienie...ehh... rzadko chciałam żeby przyszedł Ale teraz to tylko o tym marzę..... jak nie ma prZyjść to przyjdzie a jak ma prZyjść to sie nie spiesZy.....
Jakbym słyszała siebie z przed tygodnia czy półtora :laugh2: wiem, ze my takie zniecierpliwione. Chciałoby się wsztstko na już :tak:

reklama
Do góry