reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej ja też wczoraj miałam 5dpt i dokładnie taka sama wydzieline aż poleciałam do wc bo się wystraszylam że to @ przyszla a to była taka dosłownie woda dziś też już tego nie mam
Kiedy betujesz? Ja jutro..
Dziewczyny ta wydzielina to dobry znak. Ylona trzymam dzis kciuki za ciebie!!!!!!!!!!

reklama
Myślę że śmiało możesz zrobić betę w 9-10dpt ja miałam 2 5cio dniowe blastki i robie dziś w 7 dpt
Dziewczynki potrzebuje waszych kciuków dziś tak bardzo jak nigdy wszesniej:)
Miłego dnia wszystkim życzę ;)
Trzymam kciuki mocno bardzo:) sama niedawno robiłam bete i wsparcie jest mega potrzebne :-) :) daj znać koniecznie jak wyniki odbierzesz. Dzisiaj?

hej dziewczyny,
wczoraj 5dpt bol podbrzusza i boł w krzyżu, piersi mnie znacznie pobolewały. Wieczorem leżąc na łóżku nawet czułam taki promieniujący ból w nogi. I od wczoraj zauwazyłam od rana więcej wydzieliny płynnej ( dosłownie jak mocz tylko biała - jak woda).
Natomiast dzis wszystko jak ręką odjął . Tylko wlaśnie ten płyn/ wydzielina....
Czy któras z Was tak miała?
Ja mialam wydzieline typu woda zawsze rano po przebudzeniu wyplywala, w ciagu dnia mniej, ta woda to dobry znak[emoji110] [emoji4]. Teraz jestem w 6tc wiec trzymam i za ciebie kciuki[emoji3]

Hej dziewczyny. Długo mnie tu nie było, odpusciłam sobie trochę po nie udanej próbie z in vitro. Dziś zrobiłam sobie hcg bo okres się spoźnia 3 dni i wyszło 14,5. Nie wiem co mam myśleć, bo to trochę mało i zaczęłam po południu plamić. Wziełam luteine tak w razie czego. Co o tym myślicie?
Trzymam kciuki za przyrost [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ja też wczoraj miałam 5dpt i dokładnie taka sama wydzieline aż poleciałam do wc bo się wystraszylam że to @ przyszla a to była taka dosłownie woda dziś też już tego nie mam
Kiedy betujesz? Ja jutro..
Ta woda to dobry objaw[emoji4] ja tez ja mialam po przebudzeniu, w ciagu dnia czasami tylko polecialo. Dziś mam 6tc. Trzymam kciuki za twoją(e) kropeczki[emoji4]

Myślę że śmiało możesz zrobić betę w 9-10dpt ja miałam 2 5cio dniowe blastki i robie dziś w 7 dpt
Dziewczynki potrzebuje waszych kciuków dziś tak bardzo jak nigdy wszesniej:)
Miłego dnia wszystkim życzę ;)
[emoji3] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana a masz juz termin transferu? Bo pamietam ze u ciebie bylo niezle jajobranie i stad ta przerwa:) a jak zarodeczki sie rozwinely?:)
Ale mi miło ;-) myslalam ze nikt mnie juz tu nie pamieta :p
Czekam właśnie na okres i pozniej w 19 dc transfer :-) czyli jesli wszystko dobrze pojdzie to 30.08 ;-)
Najpierw musiałam odczekac dwa cykle zeby dojśc do siebie( prawie 60 komórek...)
A kiedy pojechalam na wizyte zeby ustalic co i jak do transferu to lekarz nam powiedzial ze niestety mają urlop od 15 lipca i musimy przelozyc...wyszłam z płaczem bo juz tyle czekam....
Moje zarodki bardzo ładnie sie rozwineły. Zaplodnilo sie 6. Jeden odpadl juz w drugi dzień a drugi w 4 dzien. Takze zostały mi 4 piękne pięciodniowe zarodeczki :-)
Lekarz pocieszył mnie jak mu powiedzialam ze znowu mam pecha( bo przez rozne przeszkody juz 4 msc czekam na transfer) ze ja mam ogromne szczescie bo mamy takie wyniki ze transfer to u nas tylko formalnosc :-)
Mam nadzieje ze sie nie myli :-)

reklama
Do góry