reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć wszystkim wróciłam do was po takiej długiej nieobecności! Podchodzę za mc dokładnie do moich bliźniaków... Mam pytanie od 17 lipca aż do teraz mam plamienia... Taki śluz brązowy...jakbym miala dostać okres.... Czy to jest normalne?od dłuższego czasu biorę karnityne i tabletki antykoncepcyjne na wstrzymanie miesiączki, biegam na siłkę może to przez to!!! A może mam tak już rozregulowany organizm przez te moje nie udane próby!!??? Co się dzieje....

reklama
Dziewczyny w teraz w lato trzeba tez vit D przyjmowac? Ja nie badałam poziomu witaminy i jej nie biore :( biore Pregne pus tam chyba jest... ale czy wystarczajaca ilosc?!
Ja brałam łącznie 1000 jednostek a ostatnio wyszło że mam poziom przy dolnej granicy normy. Lekarz mówił że ok ale sama dołożyłam jeszcze 500 IU :)

Hej dziewczyny. Długo mnie tu nie było, odpusciłam sobie trochę po nie udanej próbie z in vitro. Dziś zrobiłam sobie hcg bo okres się spoźnia 3 dni i wyszło 14,5. Nie wiem co mam myśleć, bo to trochę mało i zaczęłam po południu plamić. Wziełam luteine tak w razie czego. Co o tym myślicie?

Hej dziewczyny. Długo mnie tu nie było, odpusciłam sobie trochę po nie udanej próbie z in vitro. Dziś zrobiłam sobie hcg bo okres się spoźnia 3 dni i wyszło 14,5. Nie wiem co mam myśleć, bo to trochę mało i zaczęłam po południu plamić. Wziełam luteine tak w razie czego. Co o tym myślicie?
Zrób ponownie i sprawdź przyrost[emoji6]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Wygląda obiecująco :D Powtórz betę koniecznie!!!

No i luteinkę bierz koniecznie :)

hej dziewczyny,
wczoraj 5dpt bol podbrzusza i boł w krzyżu, piersi mnie znacznie pobolewały. Wieczorem leżąc na łóżku nawet czułam taki promieniujący ból w nogi. I od wczoraj zauwazyłam od rana więcej wydzieliny płynnej ( dosłownie jak mocz tylko biała - jak woda).
Natomiast dzis wszystko jak ręką odjął . Tylko wlaśnie ten płyn/ wydzielina....
Czy któras z Was tak miała?

reklama
hej dziewczyny,
wczoraj 5dpt bol podbrzusza i boł w krzyżu, piersi mnie znacznie pobolewały. Wieczorem leżąc na łóżku nawet czułam taki promieniujący ból w nogi. I od wczoraj zauwazyłam od rana więcej wydzieliny płynnej ( dosłownie jak mocz tylko biała - jak woda).
Natomiast dzis wszystko jak ręką odjął . Tylko wlaśnie ten płyn/ wydzielina....
Czy któras z Was tak miała?
Moim zdaniem to była implantacja:)

Do góry