reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No myślałam że padnę jak to usłyszałam; ) Ale znając mojego M to przyniesie mi jutro ten dzwonek hehehe dobrze ,ze jeszcze wędek mi w tej sypialni nie rozłoży
Paulinka poleż jutro i pojutrze ale potem żyj normalnie - tzn oszczędnie ale nie leż plackiem :D zajmuj się czymś bo w łóżku ześwirujesz, będziesz tylko myśleć czy sie udało i wyjdzie klapa. Spacerki, obiadki dla mężusia itp :)

reklama
Paulinka poleż jutro i pojutrze ale potem żyj normalnie - tzn oszczędnie ale nie leż plackiem :D zajmuj się czymś bo w łóżku ześwirujesz, będziesz tylko myśleć czy sie udało i wyjdzie klapa. Spacerki, obiadki dla mężusia itp :)
Dziękuję za radę tak mam w planach poleżeć jutro i w sobotę a potem normalnie bede żyła; ) fajnie że mam Was

Hej, mam pytanie do Ciebie, czy przed spadkiem beta hcg rosła Ci poprawnie? Bo u mnie beta jakoś dziwnie rośnie tzn. 3 sierpnia miałam wynik 704 a dzisiaj tj. 9.08 beta wyniosła tylko 3816, wcześniej przyrost był dużo lepszy, ciąże pozamaciczną mam wykluczoną. Boje się, że coś jest nie tak. Lekarz kazał powtórzyć bete w piątek. Przyrost jest niby wiekszy niż 66% ale lekarz twierdzi, że jest mały. Proszę napiszcie co o tym myślicie.
Ja miałam 10 dni po transferze 62,1 -zarodek trzydniowy a 14 dni po 229,1. Potem już nie wiem jak bo robiłam w klinice i wyniki zostały u nich. Lekarz nic nie mówił że jest zły przyrost ale teraz sama chyba widzę że nie był zbyt dobry

reklama
Do góry