reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No myślałam że padnę jak to usłyszałam; ) Ale znając mojego M to przyniesie mi jutro ten dzwonek hehehe dobrze ,ze jeszcze wędek mi w tej sypialni nie rozłoży
Paulinka poleż jutro i pojutrze ale potem żyj normalnie - tzn oszczędnie ale nie leż plackiem :D zajmuj się czymś bo w łóżku ześwirujesz, będziesz tylko myśleć czy sie udało i wyjdzie klapa. Spacerki, obiadki dla mężusia itp :)

reklama
Paulinka poleż jutro i pojutrze ale potem żyj normalnie - tzn oszczędnie ale nie leż plackiem :D zajmuj się czymś bo w łóżku ześwirujesz, będziesz tylko myśleć czy sie udało i wyjdzie klapa. Spacerki, obiadki dla mężusia itp :)
Dziękuję za radę tak mam w planach poleżeć jutro i w sobotę a potem normalnie bede żyła; ) fajnie że mam Was

Hej, mam pytanie do Ciebie, czy przed spadkiem beta hcg rosła Ci poprawnie? Bo u mnie beta jakoś dziwnie rośnie tzn. 3 sierpnia miałam wynik 704 a dzisiaj tj. 9.08 beta wyniosła tylko 3816, wcześniej przyrost był dużo lepszy, ciąże pozamaciczną mam wykluczoną. Boje się, że coś jest nie tak. Lekarz kazał powtórzyć bete w piątek. Przyrost jest niby wiekszy niż 66% ale lekarz twierdzi, że jest mały. Proszę napiszcie co o tym myślicie.
Ja miałam 10 dni po transferze 62,1 -zarodek trzydniowy a 14 dni po 229,1. Potem już nie wiem jak bo robiłam w klinice i wyniki zostały u nich. Lekarz nic nie mówił że jest zły przyrost ale teraz sama chyba widzę że nie był zbyt dobry

reklama
Do góry