Nie jest jeszcze taka duża ja miałam już z 6 razy na tym jajniku co pobrali 5 pęcherzyków i one były duże bo po 6 cm i to te czekoladowe ze krew sie w środku zbierała i luteina zawsze dawałam radę czasem to tak ciągnął jajnik jak przy stymulacji dasz rade trzymam kciuki3,5 cm. Nie wiem czy to dużo czy mało bo pierwszy raz w życiu mi się zrobiła.
reklama
Wchłonie sie leki zaczną działać i sie do poniedziałku jej pozbedziesz A tym czasem idę już naprawdę spać bo po 7 wyjazd jutro sie odezwę; )3,5 cm. Nie wiem czy to dużo czy mało bo pierwszy raz w życiu mi się zrobiła.
dżoasia
Fanka BB :)
U mnie kilka miesięcy temu (przy stymulacji do iui) była właśnie na 3,5cm i zdążyła się wchłonąć do miesiączki. Teraz (miesiąc po stymulacji do ivf) w 3dc miałam prawie 5cm - z poprzedniego cyklu. Więc myślę że jak 3,5cm to mała i nie będzie z nią większego problemu3,5 cm. Nie wiem czy to dużo czy mało bo pierwszy raz w życiu mi się zrobiła.
Rustynka
Trzymam, Franio również [emoji110] [emoji110] [emoji110]Dobranoc kochane jutro ważny dzień przyjmuje mojego kochanego kropeczka więc czas isc spać trzymajcie mocno kciuki
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Vinszka
Hej już po wizycie i u nas i dobrze i tak sobie. Tobinek ma 716 gramów, a Sara 566. Spora różnica, ale są w dwóch owodniach i mam się tym nie przejmować. Na moją anemię nic się nie poradzi ze względu na ciążę blizniaczą. Mam brać to co brałam i jeść mięso i buraki. A teraz najlepsze. Ja, która zawsze miałam niedowagę mam dietę! Zero ziemniaków, makaronów, słodyczy i białego pieczywa. To zę względu na wynik glukozy po 2 godzinach który wynosi 133 i za szybko tyję - 3 tyg 3 kg[emoji38][emoji4]. Szyjka długa i twarda 4,6 cm. A kopię mnie bez przerwy Sara. Oj chyba będzie agentka[emoji7].
Super! Niech rosną i kopią... aż nie mogę się doczekać tych ruchów!
Czyli miałaś robioną krzywą cukrową, tak? Jest to tak straszne jak się faktycznie dziewczyny wypowiadają?
U mnie +1,5 kg i powoli brzuszek rośnie, aaaale bardziej taki spożywczy. We wszystko się mieszczę.
Ewunka
Ja też stawiam na blastki.A miałaś crio czy ze świeżaków?
Miałam transfer 2 szt 3 dniowych i potem 1 szt blastki . Bladtka jest w brzuchu i ma 18 tc . Nie chce powiedzieć że 3 dniowe zarodki są złe Ale % blastka ma większe szanse - chodź moja klinika jeśli zarodki są książkowe w 3 dobie proponuje mrozic a do 5 doby trzymać te " brzydkie " I tak oto brzydki zarodek w 3 dobie stał się śliczna blastka i został z mamusia
Ja wypiłam tą glukozę bez problemu. To tak jakbys piła super słodką herbatę lub rozpuszczonym cukier. Większy problem to potem wytrzymać bez picia 2 godz, a masz ochotę przepłukać usta. Moja siostra mówiła, że to jak słodka galaretka i wypiłaby ze dwie[emoji23].Super! Niech rosną i kopią... aż nie mogę się doczekać tych ruchów!
Czyli miałaś robioną krzywą cukrową, tak? Jest to tak straszne jak się faktycznie dziewczyny wypowiadają?
U mnie +1,5 kg i powoli brzuszek rośnie, aaaale bardziej taki spożywczy. We wszystko się mieszczę.
A ruchy czuję już konkretnie. Czasami aż zaboli, ale przecież o to tu wszystkie walczymy [emoji7] [emoji8]
dżoasia
Dziewczynki po crio na sztucznym cyklu - w którym dc wypadały u Was transfery? Tak się zastanawiam bo mam poranną niespodziankę w postaci @ (a nic jeszcze jej nie zapowiadało) tylko moja zmienniczka idzie na urlop od jutra i nie wiem czy zdąży wrócić - nie chciałabym brać l4 tylko normalnie urlop...
Ewunka
reklama
Podziel się: