reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny tak mnie swedzinze zwariuje... spac nie moge... nie wiem co moge zrobic? Kefir?myslicie ze by pomoglo? Bo mi nic innego nie przychodzi do glowy
Mi pomaga jogurt naturalny szybko koi swędzenie trzeba parę razy dziennie nakładać ale szybko przechodzi wiele razy obeszło się bez tabletek dzięki temu

reklama
Wybrałam n pierwsza wizytę szymańska- jest też endokrynologiem....dlatego ja wybrałam, chociaż o Goncikowskiej czytałam same pozytywne opinie i też mnie korciło;) a ty jesteś z niej zadowolona?
jestem, jest mega zaangażowana empatyczna ambitna. mam ja z polecenia. Tylko ze juz 3 iv robię u nich. Jak sie nie uda to chce sie udac do novum do Lewandowskiego. on jest zalozycielem novum i ponoc tylko ciezkie przypadki moga do niego trafic. ciekawa jestem ile sie czeka na wizyte.. do Szymanskiej biega Joko :) ciążowo i leczyła się u niej :) Iwec na jakim jestes teraz etapie? TO Twoje pierwsze podejście jakrozumiem? Kiedy stymulacja? :)

Z dnia na dZień będzie lepiej:) i nie martw się:) wszystko będzie dobrze:) ja 6 dzień po punkcji i też jak zagwałtownie się przewroce z boku na bok to boli mnie podbrzusie:( ale brzucha chyba nie mam nabrzmiałego bo codziennie się mierze:) moze to głupie, ale wole dmuchac na zimne. Czasami przy oddawaniu moczu czuje prawy jajnik a gdzie lewy powinnam odczuwac bo był najbardziej powiększony. Wszystko chyba powraca do normy, tylko te nieszczęsne zastrzyki przeciwzakrzepowe...ehhh już mam dość a tu jeszcze tyle zostało, w sumie niewiem do kiedy mam je brać ale chyba wszystkie musze wybrac a było ich 2 opakowania po 10sztuk
dziekuje,
staram sie lezec, myslec pozyywnie. majgorsze czemu mnie nie sprawdzil przed....
i cena te frexiparyny to ok 77 zł, w piatek zapytalam u siebie o cene 26 zl

Dziewczyny dla wszystkich oczekujacych:
1502019768-aaaaaa.jpeg

reklama
jestem, jest mega zaangażowana empatyczna ambitna. mam ja z polecenia. Tylko ze juz 3 iv robię u nich. Jak sie nie uda to chce sie udac do novum do Lewandowskiego. on jest zalozycielem novum i ponoc tylko ciezkie przypadki moga do niego trafic. ciekawa jestem ile sie czeka na wizyte.. do Szymanskiej biega Joko :) ciążowo i leczyła się u niej :) Iwec na jakim jestes teraz etapie? TO Twoje pierwsze podejście jakrozumiem? Kiedy stymulacja? :)
To będzie moje drugie podejście ....wcześniej dwa świżaki i crio się nie udało...no dużo by pisać...teraz chcemy drugie, ale i ostatnie, dlatego chciałabym trafić to kliniki i lekarza najbardziej polecanego, żeby sobie w razie czego nie pluć w brodę ...ale oczywiście wiem , że to nie ma regóły...jedni chwała drudzy nie....sama już nie wiem co mam robić...

Do góry