reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A nie masz możliwości pojechania do jakiegoś szpitala lub do jakiegokolwiek ginekologa prywatnie,?? Jeśli te objawy się nasilają to naprawdę nie czekaj...
Jagodaaga ja chodze tylko prywatnie bo tutaj nie ma panstwowych gabinetow. Do szpitala tez nie mam gdzie jechac bo na early pregnancy dopiero po 6 tyg ciazy przyjmuja a w innym nie sadze zeby cos mi dali wiecej niz w aptece. Tu to troche innaczej dziala niestety. Posmarowalam clotrimazolum i zasnelam na 2h i teraz jak sie obudzilam to jest ok duzo lepiej. Jeszczs troche czuje ale roznica duza.

reklama
Kretka nie wiem co moze zlagodzic swędzenie ale moze zaparz rumianek lub herbate rumiankowa i tym przemywaj kilka razy dziennie. Jesli swedzenie jest zewnetrzne to moze pomoze cos ale jak czujesz juz w srodku do chyba bez lekow sie nie da.
Dziewczyny tak mnie swedzinze zwariuje... spac nie moge... nie wiem co moge zrobic? Kefir?myslicie ze by pomoglo? Bo mi nic innego nie przychodzi do glowy
witaj kredka82
ja tez tak miałam. To tantum rosa się podmywałam a potem robiłam sobie okłady z wacików nasączonych tantum rosa i poprostu przykładałam leżąc na plecach. Pod pupę podkładałam ręcznik. I na zawnątrz smarowałam clotrimazolum. Kefir lub jaogut naturalny tez jest dobry tylko zimne,,

Zuzanka34 jak się czujesz?
hej,
wczoraj cały dzien przespałam. tylko wstałam coś zjesć i do wc. Brzuch mam dalej nabrzmiały , ale tak jakby mniej dzis. no i boli mnie podbrzusze. Najgorzej jest jak z boku na bok się przekrecam. Strasznie nerwowa jestem juz od dnia transferu. Zdążyłam się z męzem pokłócic juz ostro dwa razy. caly czas się martwię, ze to sie nie uda...

witaj kredka82
ja tez tak miałam. To tantum rosa się podmywałam a potem robiłam sobie okłady z wacików nasączonych tantum rosa i poprostu przykładałam leżąc na plecach. Pod pupę podkładałam ręcznik. I na zawnątrz smarowałam clotrimazolum. Kefir lub jaogut naturalny tez jest dobry tylko zimne,,
Musze sprawdzic czy jest u mnie tantum rosa.
Cgwilowo po clotrimazolum lepiej. Muszs sie zorientowac o wymaz bo to nie takie normalne do zrobienia u mnie..

hej,
wczoraj cały dzien przespałam. tylko wstałam coś zjesć i do wc. Brzuch mam dalej nabrzmiały , ale tak jakby mniej dzis. no i boli mnie podbrzusze. Najgorzej jest jak z boku na bok się przekrecam. Strasznie nerwowa jestem juz od dnia transferu. Zdążyłam się z męzem pokłócic juz ostro dwa razy. caly czas się martwię, ze to sie nie uda...
Kochana i nie martw sie! Odpoczywaca zobaczysz ze bedzie ok!

Tak dostałam.

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
No wlasnie u mnie z wymazem bedzie problem... nie moge przezyc ze o tym zapomnialam... jakos musze doraznie zapobiec a za 2 tyg lekarz mi zrobi wymaz no chyba ze cos tu zalatwie. Bede dzwonic we wt do jakiegos polskiego ginekologa i zobacze co mi powie

reklama
hej,
Z dnia na dZień będzie lepiej:) i nie martw się:) wszystko będzie dobrze:) ja 6 dzień po punkcji i też jak zagwałtownie się przewroce z boku na bok to boli mnie podbrzusie:( ale brzucha chyba nie mam nabrzmiałego bo codziennie się mierze:) moze to głupie, ale wole dmuchac na zimne. Czasami przy oddawaniu moczu czuje prawy jajnik a gdzie lewy powinnam odczuwac bo był najbardziej powiększony. Wszystko chyba powraca do normy, tylko te nieszczęsne zastrzyki przeciwzakrzepowe...ehhh już mam dość a tu jeszcze tyle zostało, w sumie niewiem do kiedy mam je brać ale chyba wszystkie musze wybrac a było ich 2 opakowania po 10sztuk

Do góry