reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Przedstawiam Wam mojego kropka ktory juz kropkiem nie jest bo ma podluzny ksztalt[emoji7][emoji7][emoji7][emoji16] drugi niestety nie mogl zostac z nami i zrobil miejsce temu jednemu.
Wg lekarza 5t0d za 2 tyg w piatek jade na kolejne usg i mam nadzieje ze bedzie serduszko[emoji173]

Poza tym wszystko jest ok, cialko zolte jest wg mnie duze(przynajmniej na usg wygladalo na olbrzyma) i lekarz nowil ze te bole to przez cialko i ze wszystko sie powieksza. Nic zlego tam nie wypatrzyl. Oczywiscie psiklam tym octaniseptem rano po prysznicu ale tak z daleka i wszystkie swedzenia przeszly w 5 min! A ze mnie nic nie swedzialo to zapomnialam lekarza zapytac...
Ale pytalam o paracetamol i powiedzial zeby oprocz nospy nic wiecej nie brac.
1501941344-aaaaaa.jpeg

Pięknie! A czemu piszesz o drugim zarodku? Wydawało mi że dostalaś jednego czy się mylę?

reklama
Przedstawiam Wam mojego kropka ktory juz kropkiem nie jest bo ma podluzny ksztalt[emoji7][emoji7][emoji7][emoji16] drugi niestety nie mogl zostac z nami i zrobil miejsce temu jednemu.
Wg lekarza 5t0d za 2 tyg w piatek jade na kolejne usg i mam nadzieje ze bedzie serduszko[emoji173]

Poza tym wszystko jest ok, cialko zolte jest wg mnie duze(przynajmniej na usg wygladalo na olbrzyma) i lekarz nowil ze te bole to przez cialko i ze wszystko sie powieksza. Nic zlego tam nie wypatrzyl. Oczywiscie psiklam tym octaniseptem rano po prysznicu ale tak z daleka i wszystkie swedzenia przeszly w 5 min! A ze mnie nic nie swedzialo to zapomnialam lekarza zapytac...
Ale pytalam o paracetamol i powiedzial zeby oprocz nospy nic wiecej nie brac.
1501941344-aaaaaa.jpeg
Poczekaj, poczekaj, były tu już przypadki, że niby jeden fasolek, a na wizycie serduszkowej okazywało się, że są 2 serduszka :D

Cześć dziewczyny

11 dni temu mialam transfer dwóch zarodków klasy A. Dzisiaj rano byliśmy na badaniu hcg i wlasnie dostalam wynik 15,13 mIU/ml. Wiem, że dziewczyny tutaj w tym dniu miewały duzo wyzzsze wyniki. Czy nie mam juz szansy na ciąze? Bardzo sie stresuje, to nasze pierwsze podejscie i nie znam sie jeszcze na tych rzeczach - a czuje, że sie nie udalo. Wszystko od pierwszego dnia transferu boli mnie jak na @, poza piersiami ktore zaczeły bolec 2 dni temu. Prosze pomożcie.
Witaj, beta jest i to jest najważniejsze. Sprawdź koniecznie przyrost, jeśli były 3 dniowe zarodki to może np został tylko jeden, troszeczkę później się wgryzł i dlatego betka jest jeszcze mała. Jeszcze może nie skacz ze szczęścia ale nie trać nadziei :) Bolące piersi to dobry znak :D

hej dziewczyny,
wczoraj zrobiono mi transfer. Niestety lekarz nie wyraził zgody na 2 zarodki. Jestem po poronieniach i po łyżeczkowaniu . No i mówił,ze to szyjka moze się potem za szybko skracac przy dwóch.
Moje endometrium wynosiło tylko 7 mm. wiec tez bez rewelacji....
Od razu po transferze musiałam pójsć siusiu bo nie mogłam nawet z tego fotela wstać.
jakaś mało przekonana jestem o sukcesie....:(
ps. Wydaje mi się ze byłam lekko przestymulowana i dlatego takie efekty. Wieczór wcześniejszy brzych bardzo duży, napełniony wodą, do tego wymioty i nie wiem teraz czy coś zjadłam czy fatycznie zahaczyłam o lekką hiperkę,
wg lekarza wszytsko ok.
Jak myslicie kiedy mogę testowac. Zarodek 3 dniowy.
Ja bete zrobiłam w 10 dpt jednego zarodka 3 dniowego:) Wyszła pozytywna :) Tobie też tego życzę :)

reklama
Do góry