nieagatka
Fanka BB :)
Dziewczyny a mozna jesc grilowane krewetki w ciazy?
Mozesz jesc mieso, ryby, owoce morza - wszytsko byle nie surowe.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a mozna jesc grilowane krewetki w ciazy?
Wynik nie jest za,wysoki ale mogly sie pozniej wgryźć wiec powtorz bete w poniedziałek3 dniowe
Jejku ale mnie zaskoczylas[emoji3] blizniaki i to parka, elvka cudownie!!! Duzo dobrego dla was.Ewulek moje dwa malenstwa!!!w 12 tyg na usg wyszlo,ze sa dwa maluchy!!!!ryczalam jak wariatka!3 tyg temu potwierdzili plec.mam mala Majke i malego Olivierka!!!to juz 24 tydz.brzuch mam duuuzy.dzieciaczki rosna.czuje sie w miare dobrze, tylko mala mi ciśnie na nerke i czasem bardzo boli ale to wszystko nie wazne.termin mam na 22 listopad plus minus.wiadomo blizniaki.
Ewulek tak sie ciesze,ze i u Ciebie dobre nowiny!!!!gratuluje Kochana!!!ciesze sie baaaaaardzo!!!!!!
Cześć dziewczyny
11 dni temu mialam transfer dwóch zarodków klasy A. Dzisiaj rano byliśmy na badaniu hcg i wlasnie dostalam wynik 15,13 mIU/ml. Wiem, że dziewczyny tutaj w tym dniu miewały duzo wyzzsze wyniki. Czy nie mam juz szansy na ciąze? Bardzo sie stresuje, to nasze pierwsze podejscie i nie znam sie jeszcze na tych rzeczach - a czuje, że sie nie udalo. Wszystko od pierwszego dnia transferu boli mnie jak na @, poza piersiami ktore zaczeły bolec 2 dni temu. Prosze pomożcie.
Dziekujemy!!!! ja tez bylam w szoku.moj sie smial,ze jak mi pokazali na monitorze dwojeczke to mine mialam jakbym ducha zobaczylaJejku ale mnie zaskoczylas[emoji3] blizniaki i to parka, elvka cudownie!!! Duzo dobrego dla was.
dokladnie!!!!! wiek to tylko liczbyKredeczko gratulacje!!
Elvka super parka ))i wiek nie jest eaZny widzisz , my +35 i ty blizniaki yupiiiii
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
To i może ja się podepne pod wasz termin bo ja miałam pierwszy dzień ostatniej @ 30.06 a transfer 18.07 jednego blastka