reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kradka udanej wizyty niech lekarz rozwieje wszelkie twoje obawy bys nie musiala się juz zamartwiac i koniecznie daj znac co juz bylo widac i co na te twoje pieczenie lekarz poradzi mam nadzieje ze ci szybko przejdzie [emoji110] [emoji10]
Ewulek witaj.dawno mnie tu nie bylo? Co u Ciebie? na jakim etapie jestes?

Szczerze mówiąc to ja też twierdzę że luxmed to dno. Dobrze ze szybko mogę dostać się do internisty rejestrując się przez internet, na rehabilitację nie czekam i badania jak rezonans czy tomograf mam w ciągu 2-3 dni ale z tymi wynikami musze i tak iść prywatnie bo ci pseudo lekarze na niczym się nie znają.

[emoji127] 28.10.2017
Dokładnie fajnie ze szybko badania sie zrobi ale do lekarza jeśli życie miłe nie chodzę:)

Ludek mi sie wydaje ze moja ciaza jest ciut starsza bo licze teraz wg @ 4.07 ale ja transfer mialam 19 lipca 5 dniowych blastusiow. A wizyta bo mnie kluje caly czas i mialam plamienia bezowe

To i może ja się podepne pod wasz termin bo ja miałam pierwszy dzień ostatniej @ 30.06 a transfer 18.07 jednego blastka :D

Ewulek witaj.dawno mnie tu nie bylo? Co u Ciebie? na jakim etapie jestes?
Hej [emoji3] chyba myslami cie tu sciagnelam. Ja jestem 17dpt dwoch blastek beta pozytywna przyrost ladny test pozytywny i jak na razie dobrze sie czuje bez niepokojacych objawow. W przyszla niedziele jade na usg to zobaczymy ile szczescia we mnie jest[emoji4]. A jak twoje sloneczko opowiadaj bo na dlugo zniknelas.

reklama
Do góry