reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Przepraszam jeśli Cie urażę tym co napisze ale niestety oni maja racja . Jesteś na takim etapie ciąży ze nic nie możesz zrobisz oprócz leżenia . Bierzesz leki na podtrzymanie i niestety tu już decyduje natura . To co mogłaś zrobić by obejść naturę która nie pozwalała Ci zajść w ciąże i sobie pomoc to było invitro a teraz niestety już nic więcej nie da się zrobić jak się oszczędzać i wierzyć ze Twoje dziecko będzie walczyć . Jeśli krwawisz a nie masz np krwiaka jak Ja to krwawienie może być z szyjki a każde badanie dopochwowe może jeszcze bardziej podrażniać . Wiem ze to ciężkie bo tez to przechodziłam ale musisz sobie powiedzieć ze Ty zrobiłaś wszystko co mogłaś by to dziecko zamieszkało w końcu w twoim w brzuszku a na resztę na tym etapie nie masz wpływu ani Ty ani lekarze .Ja nie zostałam w szpitalu podpisałam ze się nie zgadzam . Po drugim krwawieniu w 9 t gdzie widziałam już moje dziecko jak macha rączkami i nóżkami powiedzieli ze w każdej chwili mogę poronić a jedyne co mogą mi pomoc w szpitalu to szybciej się oczyścić . Niestety taka jest okrutna prawda . Pojechałam ze Zdroji do domu i trzy tygodnie leżałam plackiem tylko na siku wstawałam . Plamienia po tygodniu ustały a moja córa w poniedziałek skończy 14t. Nie denerwuj się i wypoczywaj bo to jest najlepsze co teraz możesz zrobić dla swojego dziecka .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A chciałam jechać do szpitala juz się wypisac do MSWiA napisałam do ginek to napisala mi ze nie ma potrzeby w ogóle leżenia w szpitalu na plemienia nie ma leków i ze trzeba przyjmować leki i odpoczywać dlatego chciałam wyjść dzis ale okazało sie ze z dzisiejszego moczu co dalam do badania razem z kolezanka wyszly nam ketony a w poniedziałek robiłam to miałam ketony negatywne ale dzis juz dodatnie niby i kaza dużo pic.

kredka, wątpię że może to mu przyszkadzać. Zaaplikuj i idź spokojnie. Tez jestem w 4t4d ciaży :happy: A w jakim celu wizyta?
Ludek mi sie wydaje ze moja ciaza jest ciut starsza bo licze teraz wg @ 4.07 ale ja transfer mialam 19 lipca 5 dniowych blastusiow. A wizyta bo mnie kluje caly czas i mialam plamienia bezowe

Ludek mi sie wydaje ze moja ciaza jest ciut starsza bo licze teraz wg @ 4.07 ale ja transfer mialam 19 lipca 5 dniowych blastusiow. A wizyta bo mnie kluje caly czas i mialam plamienia bezowe

Aha, no to pewnie tak, bo @ mi też się zaczął 4.07 a transfer blastocyst miałam 24.07.

Miałam od razu po zagnieżdżeniu szaro-beżowe plamienia, lekarz powiedział, że o nic się nie martwić. Teraz przeważają znowu mleczno-białe. Powodzenia!

reklama
Trzymamy i my!!#

Dziewczyny, prosze, wpisujcie sie w kalendarz...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny o co chodzi z tym kalendarzem? Piszę tutaj dopiero kilka dni i nie wiem. :sad: jak to zrobić? I po co? I co tam się wpisuje? Ja nie widziałam żadnego kalendarza. Owszem czytałam jak któraś napisała żeby ktoś tam się wpisywal ale myślałam że to dla bardziej zaawansowanych lub coś. :)

Do góry