meg86
Fanka BB :)
ŚwietniePoczątek 7tygodnia-Serduszko pięknie bije Wszystko jest wzorowo!Co za ulga.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ŚwietniePoczątek 7tygodnia-Serduszko pięknie bije Wszystko jest wzorowo!Co za ulga.....
Krótkim; ) następna wizytę mam w poniedziałek potem środa potem piątek i znowu poniedziałek narazie mam zastrzyki do następnej wizyty i potem powie co dalej twoje pierwsze podejście; )Dokładnie jakim protokołem idziesz? Bo ja długim.
Tak mi przykro. Naprawdę tak z głębi serca. Tulę Cie mocnoMoja beta hcg nie musi już być powtarzana, moje dwa kropki postanowiły odejść - dzisiaj przyszła @. Za wszystkie dziewczyny trzymam kciuki.
Nie nie kopiuje sieKod jednostki chorobowe chyba nie kopiuje się na druk dla pracodawcy
[emoji127] 28.10.2017
W kadrach maja opcje podgladu w zusie ale nie powinny tego przekazywac dalejKod B chyba jest na zwolnieniu dla pracodawcy. Bo mi od razu jak mąż zaniosl mówiły żeby zaświadczenie o ciąży do plac dostarczyć a nie wiedziały ze jestem w ciąży
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
mam nadzieje a ilu dniowy mialas zarodek ? Kiedy testujesz?to w tym samym czasie maiłyśmy transfer oby ten dzień był dal nas szczęśliwy
Tak, pierwsze. Ja narazie nam brać antyki jeszcze do 29 ibis dziś zastrzyki, 02.08 mam wizytę i tez powie go dalejKrótkim; ) następna wizytę mam w poniedziałek potem środa potem piątek i znowu poniedziałek narazie mam zastrzyki do następnej wizyty i potem powie co dalej twoje pierwsze podejście; )
Witaj i jak tam u Ciebie rozkrecila się @ ?
I jak twój wynnik??Witaj i jak tam u Ciebie rozkrecila się @ ?
Gratulacje i za piekne dzwieki serduszka za 2 tygodnieDziewczynki jestem w ciąży już potwierdzone dziś wizytą, dziś mija mi 16 dpt koniec 4 tyg zaczyna się 5 tydzień, widać pęcherzyk ciążowy 5mm ale bez zarodka jeszcze za 2 tyg wizyta na USG i zobaczyć serduszko itd.Pęcherzyk ładnie jest w samej macicy tak mi Pani dr powiedziała
:* :* cudo16 tc .
Marcelinie nie urósł siusiak dalej jest baba i ma się świetnie Zobacz załącznik 816327