natalix0
Fanka BB :)
Teraz poleci jak z górkiDziewczyny właśnie zaczynam brać zastrzyki w końcu się cis dzieje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz poleci jak z górkiDziewczyny właśnie zaczynam brać zastrzyki w końcu się cis dzieje
Mnie bolał tylko pierwszy.... Dojdziesz do wprawyBolało jak robiłam przy IUI zastrzyki z obitrelle to nawet nie poczułam. A może to tak ma być? Gonapeptyl przyjmuję?
Mąż mi robi. Ja to patrzeć nie mogę.Mnie bolał tylko pierwszy.... Dojdziesz do wprawy
Czyli razem zaczelysmy dzisiaj też był pierwszy tak strasznie nie było; ) teraz aby pęcherzyki ładnie rosły życzę nam tego; )Dziewczyny właśnie zaczynam brać zastrzyki w końcu się cis dzieje
Tak mi przykro [emoji22]Moja beta hcg nie musi już być powtarzana, moje dwa kropki postanowiły odejść - dzisiaj przyszła @. Za wszystkie dziewczyny trzymam kciuki.
Jak chyba dla każdej z nas ja sie przez to czuje jak kobieta drugiego gatunku, tak jak z ciuchami czyli gorsza.Tak swoją drogą to nie sądzę że któraś z nas w wieku 20 lat mogła pomyśleć że kiedyś będzie miała takie problemy ...
Jak dla mnie było to totalnym zaskoczeniem.... Zwalilo nas z mężem z nóg ...
Jedno jest pewne trzeba walczyć o marzenia niezależnie od wieku !
Gratulacje! Pięknego przyrostu zyczeMam wynik beta 7dpt 50,98 mIU /ml[emoji1][emoji33][emoji3]
Napisane na D5503 w aplikacji Forum BabyBoom
Max 6Dziewczyny ja juz pytalam ale umknrla mi odpowiedz: ile sztuk zwyklej nospy mozna dziennie brac? Bo mam caly dzien skurcze podbrzusza[emoji17]
Dokładnie jakim protokołem idziesz? Bo ja długim.Czyli razem zaczelysmy dzisiaj też był pierwszy tak strasznie nie było; ) teraz aby pęcherzyki ładnie rosły życzę nam tego; )