gosia321
Fanka BB :)
Kochana tak.mi przykroMoja beta hcg nie musi już być powtarzana, moje dwa kropki postanowiły odejść - dzisiaj przyszła @. Za wszystkie dziewczyny trzymam kciuki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana tak.mi przykroMoja beta hcg nie musi już być powtarzana, moje dwa kropki postanowiły odejść - dzisiaj przyszła @. Za wszystkie dziewczyny trzymam kciuki.
Gratki kciuki za bete na wysokosciNagrodzona cierpliwość, dziś 9dpt już mnie bardzo korciło i musiałam zrobić test i mamy dwie kreski w piątek robię hCG żeby potwierdzić
No ja biorę narazie do poniedziałku a w poniedziałek zobaczy jak sie moje pęcherzyki mają mam nadzieje ,że będą śliczne i twoje równiez dzisiaj w 2 dniu cyklu miałam 7 pęcherzyków takich ładnych bez leków; )Tak, pierwsze. Ja narazie nam brać antyki jeszcze do 29 ibis dziś zastrzyki, 02.08 mam wizytę i tez powie go dalej
Witaj i u nas wyniki bardzo dobre już zaczęłam zastrzyki brać Puregon już po pierwszym i czekam jak zaczną pęcherzyki rosnąć wizyta teraz w poniedziałek; )I jak twój wynnik??
Ooo to super Ja niestety mam niska rezerwę jajeczek. Trzymam za Ciebie kciukiNo ja biorę narazie do poniedziałku a w poniedziałek zobaczy jak sie moje pęcherzyki mają mam nadzieje ,że będą śliczne i twoje równiez dzisiaj w 2 dniu cyklu miałam 7 pęcherzyków takich ładnych bez leków; )
Mam to samo. Czuję się gorsza, mniej wartościowa trudno się pozbyć tego uczucia. Do tego strasznie odsunęłam się od ludzi, znajomych, przyjaciół. Nie mam ochoty z nimi spotkać się i rozmawiać... Ciężki to dla nas czas...
Dlaczego gorsza... żadna z nas nie jest gorsza, no może niektóre "drugiego sorty", ale to nie znaczy gorsze...Jak chyba dla każdej z nas ja sie przez to czuje jak kobieta drugiego gatunku, tak jak z ciuchami czyli gorsza.
Super kochana wiedzialam ze tak bedzieMam wynik beta 7dpt 50,98 mIU /ml[emoji1][emoji33][emoji3]
Napisane na D5503 w aplikacji Forum BabyBoom