natalix0
Fanka BB :)
Śliczna Marcelinka; )16 tc .
Marcelinie nie urósł siusiak dalej jest baba i ma się świetnie Zobacz załącznik 816327
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczna Marcelinka; )16 tc .
Marcelinie nie urósł siusiak dalej jest baba i ma się świetnie Zobacz załącznik 816327
Dziewczynki jestem w ciąży już potwierdzone dziś wizytą, dziś mija mi 16 dpt koniec 4 tyg zaczyna się 5 tydzień, widać pęcherzyk ciążowy 5mm ale bez zarodka jeszcze za 2 tyg wizyta na USG i zobaczyć serduszko itd.Pęcherzyk ładnie jest w samej macicy tak mi Pani dr powiedziała
16 tc .
Bardzo mi przykro; (Moja beta hcg nie musi już być powtarzana, moje dwa kropki postanowiły odejść - dzisiaj przyszła @. Za wszystkie dziewczyny trzymam kciuki.
Bardzo mi przykroMoja beta hcg nie musi już być powtarzana, moje dwa kropki postanowiły odejść - dzisiaj przyszła @. Za wszystkie dziewczyny trzymam kciuki.
Cudowna16 tc .
Przykro miMoja beta hcg nie musi już być powtarzana, moje dwa kropki postanowiły odejść - dzisiaj przyszła @. Za wszystkie dziewczyny trzymam kciuki.
Super. Gratuluję i dużej bety życzęNagrodzona cierpliwość, dziś 9dpt już mnie bardzo korciło i musiałam zrobić test i mamy dwie kreski w piątek robię hCG żeby potwierdzić