Ilona 88
Fanka BB :)
Super [emoji4]Gratulacje [emoji71]16 tc .
Marcelinie nie urósł siusiak dalej jest baba i ma się świetnie Zobacz załącznik 816327
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super [emoji4]Gratulacje [emoji71]16 tc .
Marcelinie nie urósł siusiak dalej jest baba i ma się świetnie Zobacz załącznik 816327
Smutna ta wiadomosc[emoji17]. Mam nadzieję że masz mrożaczki i następne podejście będzie z sukcesem[emoji9]Moja beta hcg nie musi już być powtarzana, moje dwa kropki postanowiły odejść - dzisiaj przyszła @. Za wszystkie dziewczyny trzymam kciuki.
Bardzo mi przykro...Moja beta hcg nie musi już być powtarzana, moje dwa kropki postanowiły odejść - dzisiaj przyszła @. Za wszystkie dziewczyny trzymam kciuki.
Gratuluję!!!Nagrodzona cierpliwość, dziś 9dpt już mnie bardzo korciło i musiałam zrobić test i mamy dwie kreski w piątek robię hCG żeby potwierdzić
Gratulacje[emoji11] ja bym już leciała na betę [emoji1]Nagrodzona cierpliwość, dziś 9dpt już mnie bardzo korciło i musiałam zrobić test i mamy dwie kreski w piątek robię hCG żeby potwierdzić
Mam wynik beta 7dpt 50,98 mIU /ml[emoji1][emoji33][emoji3]
Napisane na D5503 w aplikacji Forum BabyBoom
Super [emoji2][emoji2][emoji2]Mam wynik beta 7dpt 50,98 mIU /ml[emoji1][emoji33][emoji3]
Bardzo mi przykro
Super. Gratuluję i dużej bety życzę[/QUO
Gratulacje wielkie !!!
Gratulacje kochana !
Super ciesze się bardzo, GratulacjeMam wynik beta 7dpt 50,98 mIU /ml[emoji1][emoji33][emoji3]