Oprócz piątkowej bety nie mam nic zaplanowanego Jak coś się zmieni dam znać@Andraste - wpisałam cię do naszego kalendarza, jesli masz jeszcze jakieś wizyty - dopisz nam się
reklama
kredka82
Fanka BB :)
Ale my chyba w tej samej klinice jestesmy[emoji16]można go jeszcze dostać, natomiast nie wiem dokładnie, w których aptekach, bo ja leczę się w Czechach i od razu w klinice kupuję wszystkie potrzebne leki. Ale tak jak pisałam nie sugeruj się moim przypadkiem - mam ogromną nadzieję, że u Ciebie to ciąża, a nie leki
kredka82
Wiec dzisiaj zastosowalam termofor i tak mi bylo dobrze zs zasnelam na fotelu[emoji16]To fragment ulotki
Czy można stosować Voltaren Emulgel w okresie ciąży i karmienia piersią?
W okresie ciąży nie stosuj żadnego leku bez konsultacji z lekarzem!
Bardzo ważne jest, aby przed zastosowaniem jakiegokolwiek leku w okresie ciąży lub w okresie karmienia piersią skonsultować się z lekarzem i wyjaśnić ponad wszelką wątpliwość potencjalne zagrożenia i korzyści związane ze stosowaniem danego leku. Jeżeli jesteś w ciąży lub planujesz ciążę skonsultuj się z lekarzem przed zastosowaniem preparatu.
Nie należy stosować preparatu w okresie ciąży, a stosowanie w III trymestrze ciąży jest przeciwwskazane, z powodu ryzyka przedwczesnego zamknięcia u płodu przewodu tętniczego oraz zahamowania czynności skurczowej macicy.
Nie należy stosować preparatu u kobiet w okresie karmienia piersią.
na mnie działa bardzo ciepła kąpiel.... i oczywiście okres dostaję prędko wtedy, gdy potrzebuję, aby przyszedł później. Więc może zacznij sobie wmawiać, że go teraz nie chcesz to małpa na złość Ci zrobi i się pojawi od razu
haha,
tak autosugestia.
witajcie,
ja dziś jestem po wizycie w Novum . Kolejna wizyta . Tym razem dostałam zastrzyki z Orgalutran....czyli u mnie etap " wysiadywania jaj" No ale dziś także zapytalam lekarza, ze mam zlecone od immunologa intralipid 20% - 100 ml. Dziewczyny ja intralipid załatwiam na własną rekę bo w novum 500 ml kosztuje coś ok 648 zł a 100 mł - 450. Podjechalam dzis wieczorem u siebie do apteki i zapytałam o cenę ....pani mówi ze ok 50 zł a moze i mniej.
Nie wiem czy dobrze to rozumuje...ale czy wezmę u siebie czy w Novum to dla mnie różnica zerowa....tylko zostanie mi w kieszeni ok 400 - 600 zł>
Czy miałyscie juz jakies doświadczenia z tym?
zuzanka34,
pytałaś czy miałam allmr i ct, jeszcze nie.
ile te badania kosztują u Paśnika?
na razie zaczynam przyczynę z imunno.
dobrze, że chociaż kilka mam swoich.
chociaż tych szczepień się boję, bo są różne opinie.
od kiedy sama sobie zdiagnozowałam hashi nic więcej nie szukałam.
czułam się kiepsko, ledwo żyłam, a interniści wmawiali mi deprechę,
zrobiłam wtedy pamiętam jak dziś pakiet tarczycowy z tymi przeciwciałami
i zaniemówiłam, oczywiście internista też.
dobrze, że można tak zrobić z tym intralipidem za 50zł..
ile oni zarabiają to szoook.
ciekawe czy któraś atosiban gdzieś też sobie podawała poza swoją kliniką?
sorrry, nie mogę dzisiaj usnąć i tak kombinuję.
Przytulanki, delikatny wysiłek fizyczny, wino na rozluźnienie, ciepła kąpiel i aspirynka tylko nie polecam aspiryny łączyć z winem
hehe trochę się zastosowałam do waszych rad, może jutro ruszy.
chociaż czuję, jak te leki trzymają.
Tak, dziś jest ten wielki dzień [emoji16] już spać nie mogę. Po 7:00 idę na betę kciuki za mnie [emoji3] [emoji110]Evulek to jutro robisz?[emoji16]
Ja sie zastanawiam bo albo jutro albo dopiero w poniedzialek
Napisane na D5503 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jak miałam w środę o 11:30 to ja liczę że w czwartek o 11:30 skończył się pełny dzień, czyli dziś o 11:30 będzie pełne 7dpt. Przynajmniej ja tak licze[emoji5]Dziewczyny jak transfer mialam w srode 19 lipca o 7 rano to ktory dzis dzien po? Czy licze srode jako 1 czy czwartek?
Napisane na D5503 w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
No więc czar prysl,beta nie wzrosla... M zalamany. Ja... sama nie wiem ile jeszcze jestesmyr w stanie znieść. Dziewczyny ktorym się udało,za ktorym razem? Ile mialyscie transferow? Gdzies czytalam ze jak ma sie udac to największe szanse sa do poerwszych 3...?
reklama
Przykro naprawdę...ale nie dajcie się temu. Tak jak masz w nicku walczcie o swoje szczęście! Macie mrozaczka, trzeba po niego wrócić bez względu na wszystko...może w tym czasie jakieś rozszerzenie badan?No więc czar prysl,beta nie wzrosla... M zalamany. Ja... sama nie wiem ile jeszcze jestesmyr w stanie znieść. Dziewczyny ktorym się udało,za ktorym razem? Ile mialyscie transferow? Gdzies czytalam ze jak ma sie udac to największe szanse sa do poerwszych 3...?
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Podziel się: