Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Przynajmniej czlowiek przez te 8 godzin nie myśli tak i nie doszukuje sie objawów
Tak, to prawda. Do tego jeszcze dochodzi czas dojazdu, powrotu i cały dzień mija
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przynajmniej czlowiek przez te 8 godzin nie myśli tak i nie doszukuje sie objawów
Ja transfer miałam w sobotę. Wracałam do domu pociągiem. W poniedziałek do pracy. Po pracy zakupy i normalne czynności e domu. Kilka dni później dwie długie piesze wycieczki. Jednym słowem nie mogłam usiedziec w domu.Dziewczyny a co robiłyście po transferze? Leżałyście całe dnie?/? Ja za każdym razem miałam L4 do bety albo i dłużej. Teraz myślę że wezme l4 na tydzień i wracam do pracy. Mam pracę biurową.
MoKa głowa do góry. Uwiez w swoje jajeczkaDziękuję dziewczyny za wsparcie. Wiem że czasami jeden wystarczy ale człowiekowi jakoś tak chyba lżej gdy jest ich więcej bo po pierwsze większa szansa że jakieś przetrwają do transferu a po drugie zawsze jest opcja crio jak się nie uda. Jakoś tak się pozbawiona tej dodatkowej szansy czuję. Ehhhh.... Dobrze że mam l4 do końca tygodnia.
Teraz leżę i zdycham. Po punkcji wstałam natychmiast. Panie które miały go przed mną jeszcze spały a ja się szybko obudziłam, ubrałam i do domu. Myślałam że to przez to że mało miałam pobranych. Teraz za to umieram i mam ochotę wyrwać sobie jajniki tak mnie bolą.
Moka u mnie identycznie i to jeszcze lezalam z dziewczyna na sali i pani przyszla i mowi: no pani ma 4 z czego jedna zla, a do drugiej mowi: a u pani 36Jeszcze wkuwające hasła typu: u Pani pobraliśmy tylko cztery komórki. Wiem Qrwa że TYLKO. Nie trzeba mi tego przypominać...
No wlasnie tego nie kumam. Zmieniam wkladki jak glupia. To ta woda to nie z progesteronu? Bo jak sikam to takie biale wiorki sa i myslalam ze to progesteron sie wydala? Ja mam ultrogestan takie kulki male.Dla mnie to byl dobry objaw ta woda
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A to sa dwie rozne bety?Dziewczyny zrobili mi w laboratorium hcg calkowite zamiast beta hcg. Dziś 10 dpt wynik 82. Jutro chyba pójdę zrobić beta hcg.